Diana Sosoaca, un nou discurs agresiv

Senatoarea Diana Sosoaca a mers la sediului Exploatarii Miniere Lupeni pentru a fi alaturi de cei peste 80 de mineri. Cu aceasta ocazie, senatoarea a tinut un discurs caracteristic.

”Eu nu stiu cine nu ar putea sa planga. Sa vezi ce-i acolo, sa vezi oameni carora le-a venit rau in fata mea. Nu mi-am inchipuit ca exista atata durere in oameni si autoritatile sa nu ia atitudine. Nu se poate(…). 1.700 de lei ca sa te duci 250 de metri sub pamant ca sa traiasca cine? Niste mizerabili care sunt la putere?

Acum, aici, trebuia sa fie tot Parlamentul si tot Guvernul Romaniei. Unde sunteti, ma? Unde esti domnul presedinte, iar esti la ski?”

”Nu mai exista pandemie in Romania”

Sosoaca s-a plans ca nu a fost lasata sa coboare in subteran si le-a spus oamenilor ca se va intoarce intr-una din zilele urmatoare, imediat ce va primi aprobarea conducerii CEH. „Sa se dea drumul la toate minele din tara, pentru ca exista solutii economice”, le-a spus Diana Sosoaca participantilor la protest.

Citeste si articolul :   Oana Roman, clipe de cosmar dupa ce fiica sa a lesinat. Atentie, dragi parinti!

Discursul senatoarei a deviat, cum era de asteptat. Sosoaca a trecut la un nou atac la adresa guvernantilor prin prisma restrictiilor impuse in contextul pandemiei de Covid 19.

„Pandemia a luat sfarsit. Nu mai exista pandemie in Romania, cum nu mai exista la nivel mondial. Le-am spus tuturor, hai, jos masca pentru ca nu are rost”, a mai spus Diana Sosoaca.

Autor