In preajma Craciunului, nou-nascut abandonat intr-o punga, pe o strada din Capitala

Un nou-nascut a fost gasit abandonat intr-o punga, pe o strada din Bucuresti. Din fericire, bebelusul, un baietel, era in viata. Nou nascutul a fost preluat de SMURD si dus la Spitalul Marie Curie.

Bebelusul a fost descoperit fost de o femeie in zona strazii Fizicienilor din Bucuresti, Sectorul 3. Aceasta a sunat imediat la numarul de urgenta 112.

Publicitate

„In aceasta seara, prin apel 112, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizata ca in fata unui bloc din sectorul 3, intr-o punga, a fost gasit un nou-nascut. La fata locului s-au deplasat, de urgenta, politisti din cadrul Sectiei 13, precum si echipaj de prim ajutor. Copilul a fost preluat si transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei in vederea identificarii mamei, precum si pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept”, scrie in comunicatul transmis de Politie.

Citeste si articolul :   Investigatie imagistica in premiera la un bebelus de 7 saptamani cu Covid

Echipajul de prim-ajutor spune ca este o minune ca este in viata, tinand cont de temperatura de afara.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.