Catalin Botezatu, dezvaluiri incendiare despre Bianca Dragusanu: “Traiasca cine i l-a marit”

Catalin Botezatu a facut noi dezvaluiri Bianca Dragusanu. Celebrul designer a mentionat ca sentimentele lui pentru blondina „vor fi vesnice”.

„Cand va afla, ma va suna instant, ma va face cu ou si cu otet. Dar, ea stie ca sentimentele mele pentru ea vor fi vesnice, pana la capat, si ca va putea conta pe mine. Are picioare lungi, frumoase, ca betele de troleu.

Are multe operatii estetice, dar nu aberante, nu e o papusa gonflabila, cum zic oamenii rai. Nu si-a scos coastele, nu si-a lungit picioarele, si-a pus sani si si-a reparat dantura. Am pus-o pe locul al treilea pentru ca exagereaza cu buzele, nu sunt pentru marirea exagerata, cum e cazul ei, nu-mi place.

Publicitate

Da, si Bianca si-a marit si posteriorul, chiar daca si inainte arata bine. Acum arata insa si mai bine, asa ca «Traiasca cine i l-a marit!»”, a declarat Catalin Botezatu pentru impact.ro

Publicitate

Botezatu, noi dezvaluiri despre Bianca Dragusanu

Catalin Botezatu a mai spus si ca Bianca Dragusanu este o mama foarte buna, dar si o femeie de afaceri priceputa.

Citeste si articolul :   Menajera lui Alex Bodi, dezvaluiri despre Bianca Dragusanu: „Realitatea e cu totul alta"

„Bianca a trecut prin cea mai spectaculoasa transformare a unei vedete din show-biz. La inceput, a fost «Blonda lui Bote». Ma bucur ca, in timp, a putut deveni si altcineva, a invatat multe si de la mine, dar si de la viata.

Bianca este o mama buna, o femeie de afaceri priceputa, face lucruri de calitate, a evoluat. Si-a facut banii ei, din reclame, din imagine, din atelierul de creatie, in care munceste foarte mult. Oamenii sunt rai, cand o critica”, a mentionat Bote pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.