George Burcea, de urgenta la spital. “Nu mai pot”

George Burcea trece prin momente grele dupa s-a accidentat in timpul duelului cu Paul Diaconescu. Actorul are dureri insuportabile de spate, iar in timpul testimonialului nu a mai putut si a rabufnit, spunand ca nu mai suporta durerea: “Nu mai pot! Ma doare, ma inteapa!” Astfel, a fost solicitata o ambulanta pentru a-l duce pe George la un consult mai amanuntit.

”George Burcea a fost nevoit sa se retraga din competitie din cauza problemelor de sanatate. ☹️ Cu toate acestea, George ramane un exemplu pentru noi toti prin implicarea in toate activitatile din Ferma si pentru daruirea aratata in dueluri! Multumim & felicitari, George! Sa te faci bine cat mai repede ❤️❤️👏🏻👏🏻”, este mesajul postat pagina de Facebook a emisiunii ”Ferma”.

Publicitate

”Problemele de sanatate si-au spus cuvantul. Cazatura de la duelul de eliminare s-a inrautatit”, a spus Viviana Sposub. ”Ma nelinisteste. Faptul ca George se confrunta cu problemele astea ma nelinisteste si ma supara pentru ca stiu ca merita din plin sa lupte pentru titlul de fermier sef”, a mai spus ea.

”S-a tras de la acea cazatura…Este foarte importanta sanatatea, am 32 de ani, am doi copii de care este nevoie sa am grija, sa fiu acolo langa ei, am proiectele mele de teatru, de film, viata… Indirenet cat de mult mi-as dori sa merg in acest concurs mai departe, indiferent cat de multa putere interioara mi-as dori, nu pot, nu o sa-mi asum acest risc. Sanatatea mea este mai importanta pentru ca este pe termen lung. Si imi doresc sa fiu sanatos pentru ca am foarte multe lucruri de realizat”, a declarat George Burcea plangand.

 

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.