Fina sotilor Prodan-Reghecampf, prima declaratie despre divortul nasilor de cununie. Ce spune despre Anamaria si Reghe

Fina sotilor Anamaria si Laurentiu Reghecampf a facut primele declaratii cu privire la relatia dintre cei doi soti, dar si despre divort. Dupa ce presa a vuit de stiri pe marginea declaratiei lui Laurenti Reghecampf despre separarea de Anamaria, Laura, fina celor doi, a vorbit despre ce s-a intamplat de curand.

Ce spune Laura despre relatia nasilor de cununie.

Laura este sotia lui Moise Boxi Olariu, iar amandoi sunt finii Anamariei si a lui Laurentiu Reghecampf. Femeia a facut declaratii in emisiunea lui Cristi Brancu unde a fost invitata sa vorbeasca despre relatia actuala dintre cei doi soti.

Publicitate

Fina antrenorului si a impresarei a spus ca s-a intalnit la inceputul acestei luni cu nasii ei de cununie si a povestit ce s-a intamplat intre Anamaria si Laurentiu. Potrivit marturisirilor, intre cei doi soti nu au existat conflicte.

Publicitate

“Ne-am vazut pe 4 seara, am iesit finii si nasii, a fost si Andreea Tonciu, a fost super bine. Apoi am fost invitati de nasi la gratar, la ei acasa la Snagov, ne-am dus cu barca. A fost totul perfect. S-a discutat am decis copiii sa vina in Germania si sa mergem pe Costa de Azur. A venit si Sara. Nu s-a simtit nicio tensiune, s-au pupat, Ana a stat in brate la nasu. O zi normala asa cum am vazut tot timpul la ei”, a spus fina sotilor Reghecampf.

Citeste si articolul :   Laurentiu Reghecampf si-a ales nasii pentru viitorul copil. Anamaria Prodan a rabufnit: "Toata familia este putin bulversata"

“Eu nu ii vad niciodata despartiti, sunt si vor ramane impreuna pana la sfarsitul vietii. Ei sunt facuti unul pentru altul”, a mai spus Laura.

Fina sotilor Reghecampf  exclude varianta unui divort intre nasii ei de cununie.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.