George Burcea, cea mai emotionanta declaratie de dragoste iubitei sale. Cum a reactionat Viviana

George Burcea nu se mai ascunde de ochii carcotasilor! Acum, actorul si iubita Viviana traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Dupa ce au fost depistati cu noul coronavirus , cei doi s-au mutat impreuna! George Burcea i-a facut cea mai emotionanta declaratie Vivianei Sposub! Cum a reactionat iubita lui?

Adio viata de burlac?

Se pare ca George Burcea este din nou indragostit! Actorul si Viviana Sposub au declarat oficial ca sunt impreuna si asa au reusit sa inchida gurile rele si sa opreasca speculatiile care au aparut la adresa lor.

George Burcea, indragostit de Viviana Sposub

Publicitate

Fostul sot al Andreei Balan i-a facut o declaratie de dragoste emotionanta iubitei sale, pe retelele de socializare. George Burcea a postat o fotografie cu el si Viviana, iar pe fundal a pus cunoscuta melodie a lui Connect-R si Nane, ”Drogul meu neinterzis”.

Viviana a fost intrebata daca se uita la filme de dragoste impreuna cu George.

Filme de dragoste? Facem noi destula si nu mai e nevoie”, a raspuns Viviana.

Citeste si articolul :   Liviu Varciu, cuvinte emotionante dupa ce Anda Calin i-a daruit un baietel

”Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul sau. Si alegem sa ne bucuram de prezent. Nu ma deranjeaza diferenta de vasta dintre noi. Nu asta conteaza. Este o diferenta de varsta de 10 ani intre noi”, a mai spus Viviana.

”Ma bucur de ceea ce mi se intampla si vreau sa traiesc prezentul”, a spus si George.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.