Mirela Vaida a patit-o: “Eram plina de vanatai”

Cunoscuta prezentatoare, Mirela Vaida este concurenta in cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! Sambata, Mirela se va transforma in Shakira. Coregrafia i-a dat mari batai de cap.

„Din prima, Ruleta mi-a dat un personaj de cat de spectaculos, pe atat de greu, pentru ca este un moment de supershow – Shakira. Si nu orice Shakira, ci o Shakira din aceea care da din solduri si din buric si care canta in acelasi timp, facand spectacol din toate unghiurile si cu toate partile corpului.

Asa ca mi-am dat seama ca aveam mari probleme, atat din punct de vedere coregrafic, pentru ca nu sunt cea mai buna la dans, cat si din punct de vedere al mobilitatii, pentru ca, ramane intre noi, am pus cateva kilograme in aceasta pandemie, lucru vizibil chiar si sambata aceasta. Pana la urma, m-a ajutat si personajul pentru ca Shakira este renumita pentru formele ei mai rotunjoare, iar eu am luat foarte in serios aceasta latura a personajului’, a spus Mirela Vaida.

“A doua zi dimineata, soc si groaza”

„Intocmai precum Shakira, am de reprodus o bucatica dintr-un bellydance si vreau sa va spun ca ce nu am avut eu vanatai toata copilaria mea, iata ca am avut acum, din cauza acestei franghii cu care am tot incercat sa exersez ca sa imi iasa pe ritm si pe masura. In adrenalina momentului, nu mi-am dat seama cat de tare m-am lovit, insa a doua zi dimineata, soc si groaza, ma uitam si nu imi venea sa cred, eram plina de vanatai!’, povesteste prezentatoarea de la Acces Direct.

Publicitate

„Personajul m-a pus la treaba, m-a provocat si sigur ca emotiile si au spus cuvantul, dar tocmai asta e frumusetea spectacolului si a show-ului Te cunosc de undeva!, sa simti ca mai ai multe de spus pana in finala!’, a mai spus Mirela Vaida.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.