Actorul Bogdan Bob Radulescu, reactie dura dupa decesul bebelusului de la Suceava: ”Preotii au scapat nevinovati demult, cand l-au rastignit nevinovat pe Dumnezeu insusi”

Actorul Bogdan Bob Radulescu a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook. Acesta critica preotii dupa tragedia de la Suceava, unde un bebelus de numai o luna si jumatate si-a gasit sfarsitul dupa botez.

”Preotii au scapat nevinovati demult, cand l-au rastignit nevinovat pe Dumnezeu insusi, e de asteptat sa nu fie tras la raspundere amaratul asta ghinionist de ieri, indiferent cate anchete se fac. Ca la Colectiv. Sau la Revolutie. Si sincer, nu cred ca ajuta la ceva sa fie condamnat” – a scria Bogdan Radulescu.

Iata mesajul integral:

”Isus Cristos s-a botezat in apa Iordanului cand avea 30 de ani. Barbat matur ajuns la varsta la care a decis singur ca vrea sa faca gestul asta mai mult sau mai putin simbolic.

Publicitate

Din pacate, dupa 3 ani, murea rastignit de catre preotii farisei ai vremii lui, dupa votul poporului care a ales sa dea libertate hotului Barabas, nu Mantuitorului Cristos. Duminica, un preot extrem de ghinionist omoara, evident neintentionat, dar omoara un suflet nevinovat de 6 saptamani pe care il scufunda in apa nu dupa exemplul botezului lui Isus, ci dupa dogmele si traditiile bisericesti care spun ca pacatosul trebuie botezat de mic si luat in gestiunea bisericii si a religiei, ca daca creste si gandeste si devine liber…cine stie? Evident ca nu e bine pentru sistemul prostie-frica-hotie.

Citeste si articolul :   Elena Matei a dat vestea! Ce va face dupa Chefi la Cutite

Isus a murit atunci pe cruce, botezat, asta micu’ a murit ieri aproape botezat. O sa aiba cruce la capatai.

O parte din poporul habotnic va spune ca asa e viata, asa e randuiala bisericii, a fost voia lui Dumnezeu care l-a luat pe micut la El ca sa aiba cetele de ingeri de pe nori o formatie completa, ca probabil cu astea se ocupa Dumnezeul iubirii si al iertarii, cu tragedii aruncate asupra oamenilor. Ma rog…

Publicitate

Preotii au scapat nevinovati demult, cand l-au rastignit nevinovat pe Dumnezeu insusi, e de asteptat sa nu fie tras la raspundere amaratul asta ghinionist de ieri, indiferent cate anchete se fac. Ca la Colectiv. Sau la Revolutie.

Si sincer, nu cred ca ajuta la ceva sa fie condamnat. Pruncul tot mort ramane, nu-l aduce nimeni inapoi iar daca preotul are un pic de credinta, e clar ca bietul de el va trai restul vietii sale intr-un iad ingrozitor al propriei constiinte. Nimic nu se va schimba, viata va merge mai departe, parintii copilului vor fi distrusi, poporul va trece peste, iar biserica va prospera si creste. Si apropo de prosperat, oare ar putea biserica sa-l ingroape pe ala micu’ si sa nu taxeze parintii pentru inmormantare?

Citeste si articolul :   Ce este cafeaua decafeinizata? Este bine sa inlocuiti cafeaua obisnuita?

Cumva sa faca o rara exceptie, o oferta de milostenie 2 in 1, botez si inmormantare la pret de botez. Oare ar saraci financiar mult, biserica? Financiar zic, ca sufleteste si spiritual…cat de “bogata” poate fi institutia care acum 2000 de ani si-a rastignit pe cruce propriul Dumnezeu?

In concluzie. Draga Biserica, haide odata in secolul XXI cu noi si lasa practicile si traditiile medievale in trecut, haide si adapteaza-te la nevoia de spiritualitate a omului. Sa stii ca ai cativa preoti cu har in randurile tale care deja fac asta si sunt pansamente pentru sufletul multor oameni.

Hai, ca poti. Lasa bogatiile si averile cu care esti deja imbuibata si putreda si lucreaza putin si la sufletul omenirii, ca de asta avem acum foarte mare nevoie!”, este mesajul postat de actor pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.