Mihai Mitoseru, operat de urgenta.

Mihai Mitoseru a mers pentru un control la spital, dar a fost trimis urgent la operatie.

Vedeta de la Kanal D a mers impreuna cu Adriana Bahmuteanu, la un control. Cand au ajuns la spitalul privat unde era programat, medicul i-a spus ca trebuie sa se opereze urgent.

”Tu puteai sa mori oricand”, i-a zis medicul lui Mitoseru. Acum 5 ani, vedeta mai suferit o operatie de varice, iar una din vene nu a fost inchisa bine.

Mihai MItoseru a fost operat! In cateva minunte, Mitoseru a fost dus in sala de operatii, acesta aflandu-se in acest moment in plina interventiechirurgicala.

”Am venit aici, la Tulkarem, la prietenii mei, si am vrut sa-mi fac un control ca am tot avut probleme cu varicele. E ereditar, tata a avut varcie toata viata lui si s-a transferat si la mine.Am vrut sa-mi fac un control, ca am mai avut o peratie acum vreo 5 ani iar vena nu a fost inchisa si am vrut sa vad ce se intampla acolo. Si la un simplu control mi s-a spus: ”pai, tu puteai sa mori orcand, ai si niste chegulete mici pe acolo”. Iar eu am fost cu avionul, in Thailanda… A zis doctorul: ”Da, ai avut noroc”. Si eu l-am intrebat ce fac? Iar el mi-a zis ca ma operez. Acum!

Citeste si articolul   Gabriela Cristea revine la TV! Ce emisiune va prezenta vedeta în curând!

Fac eu haz de necaz, dar sunt cam fricos de felul meu, nu sunt rosu doar de la insolatie, e si de la frica. E o operatie destul de simpla, in sensul ca mi se va face o anestezie locala si ma inteapa putin pe acolo.

Mi-am zis ca mai bine fac operatia acum decat sa mor, indiferent cat de fricos sunt”, a declarat Mihai Mitoseru pentru wowbiz