Claudia Patrascanu a rabufnit dupa ce Gabi Badalau s-a impacat cu Bianca Dragusanu

Claudia Patrascanu a povestit ce a putut sa le faca Gabi Badalau propriilor copii. Artista a vorbit despre decizia lui Gabi Badalau de a se apropia din nou de Bianca Dragusanu. Decizia barbatului  a afectat relatia sa cu cei doi copii.

Claudia Patrascanu a rabufnit cand a auzit despre impacarea celor doi. Femeia spune ca nu a deranjat-o foarte mult relatia celor doi, ci comportamentul neadecvat al fostului sot vizavi de cei doi copii pe care ii au impreuna. Gabi Badalau si-a mintit copiii pentru a petrece cu Dragusanca.

“Doar copiii ma intereseaza, ma intereseaza educatia lor, siguranta lor. In momentul de fata copiii sunt in vacanta la tatal lor, i-a luat pe 31 iulie si acum pot sa inteleg dupa aceasta aparitie interventia lui Gabi disperata cumva de saptamana trecuta cand am fost sunata, el doar ce luase copiii, si la diferenta de doua zile, m-a sunat insistent, disperat in care imi spunea sa-l ajut.Am intrat in panica, i-am spus spune te rog, in conditiile in care cand a venit sa ia copiii a petrecut trei ore la mine in casa insistand ca copiii sa mearga iarasi in vacanta, am vrut sa fac acest lucru ca ma gandesc la binele copiilor si stie si el acest lucru”, a marturisit Claudia Patrascanu.

Gabi Badalau a vrut sa scape de copii

Publicitate

„Bineinteles ca timpul meu nu este foarte ocupat, si in afara de concertele de marti, joi, sambata duminica nu am ce sa fac si am zis ca-l pot ajuta, doar ca el trebuie sa le explice copiilor de acest eveniment ca pana la urma si ei ar trebui sa stie, dar important e sa nu-i crestem in minciuna si sa spuna adevarul”, a declarat Claudia Patrascanu la Antena Stars.

“Am incercat sa-l ajut pe Gabi si sa fac asa cum a cerut el, doar ca el imi cerea sa mint copiii, in momentul in care l-am luat pe copilul mare punea presiune pe mine, s-a dovedit cu totul prin aceasta iesire a lui pe care a ascuns-o si care durerea mea acum sa va spun direct e ca a vrut sa ma minta pe mine si sa minta copiii, deoarece copiii lui au crezut ca a mers sa ia un tractor.

Citeste si articolul :   Alex Bodi, prima declaratie despre pozele in care Bianca Dragusanu apare plina de vanatai: "Nu stiu cata credibilitate mai are"

El voia sa scape de copii, a vrut sa-l ajut sa-i aduca acasa, eu n-am putut sa-i mint pe copii sa-i zic ca tati pleaca de acasa ca vrea sa scape de voi, mi-a zis ca nu poate sa-i lase cu familia. El in ziua respectiva cat el era la restaurant si unde era el, copiii era intr-un mall la ora 23:30, baiatul mare imi spunea ca oamenii ne dau afara din mall, mi-au zis ca au venit sa vada un film de oameni mari.”, a mai spus suparata Claudia Patrascanu.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.