4 remedii pe baza de plante pentru durerea in gat

O durere in gat te poate deranja cu adevarat: senzatie de furnicaturi si arsuri, dificultati la inghitire, respiratie, vorbire . Pentru a o remedia in mod natural, descopera remediile noastre naturale impotriva durerii in gat.

4 remedii naturale pentru o durere in gat

1.Gargara cu usturoi

Ingrediente

-Un catel de usturoi tocat

-1 pahar de suc de sfecla proaspat stors

Publicitate

-1 pahar de apa fierbinte

Pregatire

Pentru a pregati acest remediu pentru gat, amestecati usturoiul si sucul de sfecla rosie, apoi adaugati apa fierbinte. Se lasa sa se raceasca si se macereaza timp de 6 ore, apoi se face gargara cu acest amestec de 2-3 ori pe zi.

2.Remediul rusesc

Ingrediente

-1 lingurita de hrean ras

-1 lingurita de miere pura

-1 pahar de apa calduta

Pregatire:

Acest remediu rusesc pentru durerea in gat isi datoreaza puterea ingredientelor sale. Pentru a pregati, pur si simplu combinati hreanul si mierea intr-un pahar cu apa calduta. Beti incet amestecul in timp ce faceti gargara.

Citeste si articolul :   Top 10 alimente bogate in nutrienti

3.Gargara cu miere

In ceea ce priveste durerea in gat, mierea este astfel capabila sa omoare bacteriile responsabile de infectiile gatului. In plus, acest indulcitor natural poate ameliora durerea in gat datorita unuia dintre compusii sai, dextrometorfan, utilizat in productia de medicamente pentru tuse.

Ingrediente

-1 pahar de apa calduta

-3 varfuri de sare

-1 lingurita de miere pura

-1 lingurita de otet de mere

Pregatire:

Se amesteca toate ingredientele si se face gargara cu aceasta solutie salina.

4.Lamaie

Taiati o lamaie in bucati mici si puneti-o in gura, cat mai aproape de gat si tineti gura inchisa cateva minute. Bucatile de lamaie se vor inmuia, ceea ce va va permite sa le mestecati si sa le inghititi cu usurinta. Acest remediu pentru durerile in gat va va ajuta sa calmati durerea in mod natural.

Publicitate

Publicitate

Autor