Mihai Mitoseru a dezvaluit adevarata cauza a divortului:

A fost prezentat la VIVA! Influencers Party si a dat un interviu sincer, in care a vorbit despre separarea de Noemi.

Mihai Mitoseru a dezvaluit adevarata cauza a divortului. Mihai si Noemi au fost impreuna vreme de 13 ani, insa povestea de iubire dintre ei a ajuns la final, astfel ca au luat decizia de a se desparti.

Initial a postat pe Facebook un mesaj in care a furnizat informatii despre separarea lor, iar aseara a facut noi dezvaluiri in cadrul petrecerii organizate de Viva!.

Mihai Mitoseru a dezvaluit adevarata cauza a divortului

„13 ani înseamnă o viață întreagă. E greu, cel mai nasol e că nu există un motiv real, nici noi nu știm exact de ce ne-am despărțit. Bănuiesc că faptul că am fost fiecare cu treaba lui în ultima perioadă… ea stă 20 de ore la muncă, eu sunt plecat tot timpul cu filmări sau spectacole.

Asta a fost principala problemă. Suntem și orgolioși, și Raci amândoi, niciunul nu lasă de la el. Ce-o vrea Dumnezeu… Eu cred că cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să o invit la divorț”, a spus Mihai Mitoseru pentru Viva!.

Citeste si articolul   Un astrolog celebru in toata lumea spune care sunt zodiile cu mare noroc in lunile urmatoare

Mama lui Mihai Mitoseru este la pamant. Divortul fiului ei a intristat-o profund: „Sunt foarte afectata”
Se pare ca vara a fost marcata de multe divorturi in lumea mondena, iar ultimul este cel al lui Mihai Mitoseru. Divortul dintre fiul ei si Noemi a pus-o la pamant pe mama acestuia, Camelia Mitoseru, care nu se afla deloc intr-o stare buna.

Camelia a fost invitata in cadrul emisiunilor de la Antena Stars unde a vorbit despre separarea dintre cei doi. A spus cum vede ea lucrurile si daca spera intr-o impacare.

„Voi ştiţi că eu nu stau cu ei! Eu mă duc atunci când mă cheamă, când vin la mine sau când ne întâlnim pe undeva. Dar şi mie mi-au lăsat impresia că se iubesc foarte tare. Părerea mea este că şi acum se iubesc….

Aşa o fi soarta lui, că fiecare avem o soartă. Eu simt că ei se împacă. Vor divorţa, pentru că vor amândoi asta, iar apoi, fiecare va vedea cât de rău este fără celălalt. Să se ducă! S-ar putea după aceea să se împace. Sunt foarte afectată.

Citeste si articolul   Parintele Vasile Ioana, indemn important pentru Saptamana Mare: “Renuntați la WhatsApp, televizor și Facebook”