Gigi Becali, alaturi de Anamaria Prodan: “A avut grija de mine ca de copilul lui”

Anamaria Prodan a fost nevoita sa cheme salvarea dupa ce a fost confirmata cu noul coronavirus. Impresara a spus ca cel care a ajutat-o foarte mult in aceasta perioada, este chiar Gigi Becali. Vedeta a declarat ca a avut grija de ea ca si cand ar fi fost copilul lui.

„E adevarat! M-a impresionat tare mult. A avut grija de mine ca de copilul lui. E un om extraordinar”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, bucuroasa ca nu si-a infectat copiii.

„Am avut noroc ca mi am facut testul si a iesit pozitiv chiar in ziua in care copiii mei s-au intors in tara. Erau la aeroport cand am aflat ca am Covid, asa ca nu am apucat sa intru in contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dadeam si lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar ma simt obosita si imi petrec majoritatea timpului in pat”, a declarat vedeta.

Publicitate

Publicitate

Gigi Becali, ajutor pentru familia lui Marius Sumudica

Citeste si articolul :   Ce este Starea de Urgenta care s-ar putea instaura in urmatoarele zile

De curand, Gigi Becali a ajutat si familia lui Marius Sumudica.

Omul de afaceri a mers acasa la familia lui Marius Sumudica si le-a dus medicamente chiar de la clinica sa.

„N-am mai vorbit de 9 luni cu el, dar ce face el…mie mi-a salvat familia! Tata are 74 de ani, are si alte probleme, comorbiditati, e cardiac. Iar sotia si fetita mea erau singure acasa. S-a oferit sa mearga la mine acasa sa duca medicamente. Mi-a zis sa imi vad de meci ca, indiferent ca tu esti rapidist si eu stelist, o sa am grija de familia ta. S-a ocupat de tot, telefoane, vizite. M-a miscat profund tot ce-a facut pentru mine. M-a facut sa fiu linistit la mii de kilometri distanta de cei dragi”, a spus fostul antrenor de la Rapid.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.