Anamaria Prodan se simte rau, a chemat salvarea

Anamaria Prodan a fost depistata cu Covid-19. Impresara, in varsta de 47 de an, trece prin momente grele dupa ce starea sa de sanatate s-a inrautatit. Astfel, a fost nevoita sa cheme Salvarea la vila din Snagov. Anamaria a ajuns de urgenta la Matei Bals pentru mai multe investigatii.

Problemele de sanatate au inceput sa apara saptamana trecuta dupa ce a participat la o sedinta a conducerii clubului Hermannstadt, la Sibiu, unde mare parte din echipa a fost confirmata cu Covid-19. Impresara a realizat ca ar putea fi infectata dupa ce au aparut primele simptome: dureri de cap si febra! In urma testului facut, rezultatul a fost pozitiv. Persoane din anturajul Anamariei au povestit pentru Click ca, duminica dupa-amiaza, vedeta a ajuns de urgenta la spital pentru a-si face investigatii

Publicitate

. “Ana a fost bine, nu a avut simptome majore la inceput. Initial, s-a simtit obosita, si a preferat sa stea in pat. A avut grija sa ii protejeze si pe ai ei, chiar e precauta. Insa duminica dimineata totul s-a schimbat. Ana s-a simtit foarte rau si a sunat la ambulanta. Nu a vrut sa mai stea, asa ca s-a prezentat de urgenta la Matei Bals unde i s-au facut radiografii la plamani”, a declarat o persoana apropiata Anemariei Prodan pentru sursa citata mai sus.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.