Anamaria Prodan are COVID: „A luat de la…”

Anamaria Prodan are COVID. Agent FIFA si impresar al celor mai importanti jucatori din Romania, Anamaria Prodan,  a luat noul coronavirus de la jucatorii celor de la FC Hermannstadt.

Aceasta este actionar al formatiei sibiene, fiind reprezentata de fiica sa, Rebecca.

„A inceput sa aiba simptome la scurt timp dupa ce a revenit de la Sibiu, unde a avut o sedinta cu oficialii clubului, dar si cu jucatorii lui FC Hermannstadt. Imediat cum a ajuns acasa, Anamaria Prodan a facut febra, iar la cateva ore distanta a facut si testul pentru coronavirus”, scrie Gandul.

Publicitate

Potrivit sursei citate mai sus, rezultatul testului a fost pozitiv. In momentul de fata, Anamaria Prodan se afla izolata la domiciliu. „A luat de la jucatorii ei. S-a izolat cu febra. Este, insa, optimista. Va trece, cu siguranta, si peste acest moment” a mentionat o persoana apropiata impresarului.

Publicitate

FC Hermannstadt a anuntat ca au fost depistate opt cazuri pozitive cu noul coronavirus. Astfel, cinci fotbalisti si trei membri ai staff-ului sunt infectati cu COVID-19.

Citeste si articolul :   Directorul CDC, Rochelle Walensky, a declarat ca datele sugereaza ca persoanele complet vaccinate nu transmit COVID-19.

“In urma testarii COVID-19, efectuata in conformitate cu protocolul sanitar in vigoare, 5 fotbalisti din lotul nostru au fost depistati pozitiv si 3 membri ai staffului. Cu totii sunt in izolare, sub tratament si respecta recomandarile D.S.P.Sibiu.

Precizam ca acest aspect nu pune in pericol meciul din saisprezecimile Cupei Romaniei, pe care FCH il va disputa maine, in deplasare, contra celor de la Chindia Targoviste”, scrie in comunicatul transmis de FC Hermannstadt.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.