Cine este Andrada Precup, solista nevazatoare de la X Factor care a impresionat o tara intreaga si l-a facut pe Stefan Banica sa planga

Andrada Precup, o adolescenta de numai 17 ani, i-a emotionat pe toti membrii juriului de la X Factor, sambata seara.  Andrada a mai fost prezenta  in platoul unei alte emsiuni cunoscute, cu ani in urma, unde a facut furori. Sa vedem cine este adolescenta care l-a determinat pe Florin Ristei sa spuna ca ea ar trebui sa castige concursul si pe Stefan Banica Jr. sa planga!

Pe 27 noiembrie, Andrada Precup a obtinut un loc in etapa duelurilor, in cadrul emisiunii X Factor. Fata a aut parte si de laudele juriului. Stefan Banica Jr. a fost pur si simplu cucerit de modul in care a interpretat melodia “Lie, ciocarlie” si a izbucnit in lacrimi. De asemenea, Andrada, care s-a nascut nevazatoare, nu este la prima emisiune cand obtine aplauze si este apreciata pentru vocea cu care a fost inzestrata.

In urma cu cinci ani, fata din Slatina, a participat la concursul „Romanii au talent”, unde a interpretat melodia Memories a lui Nicole Cherry. La putin timp dupa emisiune, Andrada a fost invitata in platoul “Happy Hour”, iar Catalin Maruta i-a facut o surpriza de proportii! Andrada s-a aflat fata in fata cu cea a carei melodie o cantase la “Romanii au talent”. Mai mult decat atat, Nicole Cherry a sustinut un mini duet alaturi de Andrada.

Citeste si articolul :   Monica Pop nu mai tace: "Atata amar de bani au fost aruncati pe apa sambetei"

Din cele 10 tinere ajunse in etapa de Bootcamp doar 3 au trecut in urmatoarea etapa. Cele care si-au asigurat prezenta la “Dueluri” sunt Ioana Ardelean, Andrada Precup si Alexandra Sirghi.

Autor