Steliana Sima are cu Covid. Artista trece prin momente grele: “Eram la un pas de…”

Cantareata de muzica populara, Steliana Sima, are coronavirus. Artista este infectata cu Covid-19, iar ei de sanatate nu este deloc una buna. Femeia a fost chiar la un pas de a chema salvarea.

Steliana Sima, infectata cu noul coronavirus

Cunoscuta cantareata de muzica populara, Steliana Sima, are COVID. Starea de santate a artistei nu este deloc una buna. Artista a fost la un pas de a chema salvarea din cauza simptomelor severe, scrie spynews.ro

Steliana Sima are temperatura si tuseste. Desi a stabilizat temperatura, la 37,8, artista a declarat ca are o tuse severa dar si ”o senzatie de a zace”. De asemenea, timp de trei zile, solista nu a avut gust si miros.

”Nu ma simt deloc bine. Azi-noapte mi-a fost foarte rau, chiar eram la un pas de a chema salvarea. Am reusit sa stabilizez temperatura si tusea, ele ma omoara. Am reusit sa o tin sub control, la 37,8. Tusea este cea care ma ucide. Am asa o senzatie de a zace. Nu am avut vreo trei zile nici gust, nici miros. Acum mi-au revenit, dar nu inteleg de ce ”parsivutul” asta de virus a cotit-o iar. In mod normal, dupa 5 zile ar fi trebuit sa ma simt bine”, a declarat Steliana Sima pentru Antena Stars.

Citeste si articolul :   Abia eliberat din inchisoare, Sorin Ovidiu Vantu, propunere uluitoare pentru Romania: ”Ofer Guvernului Romaniei o donatie de 250 de milioane de euro”