NEWS ALERT. Trei pensiuni ard la Moeciu.

Ultima ora! Un incendiu puternic a izbucnit sambata, la o cladire unde erau cazate persoane, in statiunea Moieciu de Sus, judetul Brasov, iar flacarile s-au extins la alte doua cladiri. Astfel, trei pensiuni din localitatea Moeciu de Sus, judetul Brasov, au fost cuprinse de flacari, iar interventia pompierilor este foarte dificila.

Persoanele care se aflau cazate in pensiunile respective s-au autoevacuat. Una dintre ele a suferit un atac de panica si a primit ingrijirea medicala necesara.

„Din primele informatii, in locatia de la care a pornit incendiu erau persoane cazate, acestea s-au autoevacuat, o singura persoana a suferit un atac de panica si a primit ingrijiri medicale”, au spus reprezentantii ISU Brasov.

Publicitate

Publicitate

Interventia pompierilor este mult ingreunata de faptul ca in zona nu sunt hidranti, iar in apropiere nu exista nici alte surse de alimentare cu apa.

Pompierii incearca sa opreasca incendiul, izbucnit sambata dupa-amiaza, pentru a nu se propaga si la alte pensiuni. Trei cladiri au ars deja pana la temelie, suprafata afectata fiind de aproximativ 500 mp.

Citeste si articolul :   Premierul a facut anuntul: Cei doi pacienti raniti grav in explozia de la Petromidia vor fi transferati in strainatate

Focul a izbucnit initial la un imobil care avea parter si mansarda, apoi s-a extins la acoperisul altor doua case invecinate.

Pentru lichidarea incendiului actioneaza 5 masini de stingere, 1 autoscara, 1 ambulanta SMURD. In sprijinul pompierilor militari au venit si trei masini de stingere din cadrul serviciilor voluntare pentru situatii de urgenta din Bran, Rasnov si Cristian.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.