Alexandru Arsinel este in doliu! O persoana draga din familie rapusa de coronavirus. Mesajul actorului

Marele actor trece prin momente dificile. O ruda a fos rapusa de coronavirus.

„Sunt afectat ca miliardele de persoane afectate de acest virus. Sunt afectat pentru ca a infectat prieteni si o ruda de la Suceava, care a murit in conditiile acelea. Nu stiu ce s-a intamplat, a dat navala virusul acolo. Este extrem de trist. Ea si sotul ei au un motel la Sucevita, probabil in vizite…, populatia care trece pe acolo…nu stiu, probabil o sa cerceteze” , a povestit actorul la Romania TV. Intrebat de starea sa de sanatate, actorul a spus ca, la varsta pe care o are se simte, inca, foarte bine. „Sunt bine, sunt foarte bine la cei 80 de ani ai mei.”

Persoana din familia lui Alexandru Arsinel este decesul 11 din Romania. Avea 64 de ani si a fost internata la Spitalul Judetean Suceava in stare grava. Pacienta mai avea si alte probleme de sanatate.

„In cazul 11, este vorba de o femeie, 64 de ani, din judetul Suceava, internata in stare grava in Spitalul Judetean Suceava – sectia ATI, unde a fost intubata. Femeia a fost transferata la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi, unde a decedat astazi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atriala) si a avut istoric de calatorie in perioada 13-29 februarie a.c. in Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai”.

Autor