A mers cu masina la spalatorie si s-a ales cu o amenda uriasa. Replica politistului care l-a amendat pe barbat a derutat pe toata lumea

Desi au fost luate multe masuri pentru a reduce impactul pandemiei COVID-19, inclusiv restrictiile de calatorie, oamenii au inca voie sa-si spele masinile. Chiar daca autoturismul nu este folosit, inevitabil se va murdari. In plus, strazile sunt de asemenea dezinfectate cu clor si alte substante, care pot deteriora masina daca intra in contact cu vopseaua.

Cu toate acestea, un barbat din Vatra Dornei a dus masina personala la o spalatorie din oras si a fost amendat cu 2.000 de lei.

Barbatul a sustinut ca, desi avea declaratia, politistul nu a ezitat sa-l amendeze. El a sustinut ca nu a incalcat legea si a respectat masurile prevazute de ordonanta militara si totusi a fost tratat ca un infractor.

„Am fost surprins la spalatorie de catre un echipaj de politie si tratat ca un infractor. Le-am prezentat declaratia si actul de identitate. Politistul care m-a abordat cu o tonalitate vadit agresiva si aroganta,mi-a explicat ca nu am ce cauta acolo, ca spalatoriile auto sunt destinate doar politiei, salvarii si taximetristilor si ca doreste sa ma amendeze.”, scrie barbatul.

Barbatul a incercat sa-i explice ca este permisa deplasarea persoanelor in scopul spalarii masiniloe, politistul nu a cedat. Si colegul sau a cautat textul care atesta aceste informatii si a incercat sa i-l prezinte, dar fara sa aiba succes. Iata replica politistului: „nu il intereseaza ce spune Velea sau prim-ministrul sau ce scrie pe pagina oficiala a MAI si ca daca in ordonanta nu scrie negru pe alb ca ai voie la spalatorie, el ma amendeaza si ca scopul lui este de a aplica doar ordonantele militare”, ne spune barbatul amendat.

Politistii scuza acest tip de reactii pe motiv ca prevederile care vin de la MAI se schimba foarte des, iar agentii, care sunt mai tot timpul pe strazi, nu sunt mereu la curent cu ele.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.