Cei mai renumiti oameni din toate timpurile

1.Isus

Cuvintele nu sunt cu adevarat suficiente pentru a elucida cine era Iisus si de ce oamenii il venerau, potrivit a patru evanghelii canonice, el s-a nascut ca duh sfant dintr-o doamna fecioara in anul d.Hr., si a fost cea mai prestigioasa persoana de pe pamant au existat vreodata.

Adesea numit fiul lui Dumnezeu. Poate ca nu fiecare persoana stie exact despre el foarte mult. Dar, numele lui Isus Hristos este abundent. Isus este liderul crestinismului si genul de credinta pe care il arata oamenii care il fac cu siguranta cea mai semnificativa persoana de pe pamant din toate timpurile.

2.Michael Jackson

Fie ca iti place sau nu nu conteaza, problema este cine nu-l cunoaste ca „Regele popului”, domnul Michael Jackson evolutia divertismentului.

Michael Jackson a rupt toate barierele culturii pop si s-a stabilit de peste patru decenii. Michael Jackson s-a nascut in Gary, Indiana, in 1958. El este cel mai premiat si; unul dintre cei mai inregistrati artisti.

Citeste si articolul :   Mituri despre vrajitoare

3.Adolf Hitler

Hitler a urmarit sa devina cel mai puternic om din lume ca fiind cauzele celui de-al doilea razboi mondial si al Holocaustului. A fost cea mai cunoscuta persoana din secolul al XX-lea.

Manualele noastre scolare de astazi sunt pline de povesti despre Hitler. Este unul dintre cei mai urati oameni de pe pamant. A fost un politician german idealist si dictator al Germaniei naziste.

El a fost, de asemenea, responsabil pentru uciderea a aproximativ 6 milioane de oameni, inclusiv evrei, copii si femei. In timpul celui de-al doilea razboi mondial, s-a sinucis inainte de infrangerea Germaniei.

4.Albert Einstein

Foarte putini oameni s-au nascut cu binecuvantarea creierului; Albert Einstein a fost unul dintre ei. Filosofia sa fata de fizica, matematica si stiinta l-a facut cel mai influent fizician al secolului XX.

El a formulat cea mai faimoasa ecuatie „E = mc2”. Castigator al premiului Nobel, Einstein a dezvoltat teoria generala a relativitatii, care ulterior a explicat fortele gravitatiei.

El era din familia evreilor si nascut si crescut in Germania, datorita puterii lui Hitler in Germania, Einstein s-a mutat in SUA si a devenit cetatean american.

Citeste si articolul :   Istoria furculitei

5.Leonardo Da Vinci

In viata ta, cu siguranta ai vazut cel putin de doua ori portretul femeii din Mona Lisa. A fost creat de artistul Leonardo DA Vinci, a fost inventator, arhitect, sculptor, cartograf, geolog, inginer, scriitor, botanist, matematician, anatomist, muzician, om de stiinta si unul dintre cei mai mari pictori din toate timpurile.

Acest om renascentist s-a nascut in 1452, la Vinci, Italia si a fost crescut de tatal sau si de mamele vitrege. Da Vinci este cunoscut pe scara larga pentru cele mai bune portrete ale sale, cum ar fi Mona Lisa, Cina cea de taina, Omul vitruvian. Si inventiile precum parasuta si tancul lui Leonardo DA Vinci.

6.Elvis Presley

Omul care a schimbat fata muzicii rock and roll si mai tarziu cunoscut sub numele de regele rock and roll-ului, cel mai faimos si cel mai notoriu personaj al secolului al XX-lea si este cel mai bine vandut artist solo urmat de Michael Jackson.

Citeste si articolul :   Biserici cu usile larg deschise in Vinerea Mare, cu credinciosi care intra si saruta icoanele: „Intrati, e deschis. Luati si pasca!“

Presley si-a inceput cariera muzicala in 1954 si primul sau single RCA Heartbreak Hotel a devenit numarul unu in SUA si contributia sa la rock n roll, rockabilly, blues, gospel, soul, ritm si country, precum si aparitii pe ecranul sliver,

Televiziunea si radioul de la mijlocul anului 1950, inclusiv multe premii Grammy, precum si premiile Grammy pentru realizarea vietii l-au facut cel mai proeminent individ din cultura muzicala din toate timpurile.

Autor