Un roman din Frankfurt, mesaj dur pentru cei din tara: ”Acasa nu se intoarce Diaspora, se intorc doar cei iresponsabili”

Un roman din Frankfurt a transmis un mesaj taios pentru cei de acasa care au criticat faptul ca cei din Diaspora revin in tara din cauza pandemiei de coronavirus si isi pun in mare pericol concetatenii.

Un roman din Frankfurt, mesaj taios pentru cei de acasa: ”Avem simt civic si mult respect”
Sergiu Moraru, romanul care lucreaza la Aeroportul din Frankfurt, a scris in mesajul transmis celor de acasa ca nu toti romanii din Diaspora trebuie bagati in aceeasi oala, deoarece sunt multi care muncesc legal si nu revin in tara.

”Dragi prieteni si dragi Panicati… fac un apel la voi… Un apel sincer. Renuntati in a mai posta toate prostiile cu diaspora care se intoarce acasa…. Acasa NU SE INTOARCE DIASPORA. Se intorc doar cei IRESPONSABILI…..(categorii bine stiute)”, si-a inceput Sergiu Moraru postarea pe Facebook.

”Noi ASTIA DIN DIASPORA avem contracte de munca de RESPECTAT… avem simt civic si mult RESPECT pentru cei ce ne-au primit cu bratele deschise cand guvernantii Romaniei ne-au dat cu flit. Noi ASTIA DIN DIASPORA oricat de greu ne este… ne ridicam in fiecare dimineata mergem muncim si cate 12-14 ore pe zi”, isi continua el mesajul.

”Noi ASTIA DIN DIASPORA strangem din dinti departe de cei dragi si incercam sa facem cinste patriei noastre ROMANIA. Noi ASTIA DIN DIASPORA nu prea ne permitem sa clacam pentru ca obiectivul nostru principal este sa facem CINSTE in tot ceea ce facem. Va salut pe toti…”, mai scrie romanul din Frankfurt.

Citeste si articolul :   Ce salariu are Patriarhului Daniel, seful BOR

Klaus Ioahnnis le cere romanilor din Diaspora sa nu vina acasa de sarbatori

”Rog toti adevaratii mei prieteni sa posteze mai departe acest mesaj scris de unul din ASTIA DIN DIASPORA poate vom reusi sa reducem acest fenomen care se cheama RAUTATE… si nu sunt toti acasa sa stiti… unii dintre astia din diaspora lucreaza chiar daca sunt riscuri… Asa ca va rog nu ne bagati pe toti in aceeasi oala!!”, se incheie mesajul lui Sergiu Moraru.

Zeci de mii de romani au revenit acasa in ultima perioada, speriati de raspandirea rapida a noului tip de coronavirus. Intoarcerea acestora a starnit panica in randul populatiei, care se teme de o infectare in masa, dar si indignare din partea cadrelor medicale, scrie fanatik.ro

Autor