Un pitestean a postat pe pagina de Facebook biletul de vaccinare din 1906 al bunicii sale. Ce scrie pe biletul datat de acum 115 ani

Pitesteanul Bogdan Radian, angajat la o companie de componente auto din Pitesti, a postat pe contul sau de Facebook biletul de vaccinare din 1906 al bunicii, care avea pe atunci 10 luni si care a trait 85 de ani.

“Biletul de vaccinare al bunicii mele din 1906. A trait 85 de ani, a trecut prin doua razboaie mondiale, a avut o familie frumoasa in ciuda faptului ca a fost vacccinata”, a scris Bogdan Radian pe contul sau de Facebook.

Ce scrie pe bilet

Publicitate

„Sub-semnatul sub-chirurg vaccinator al urbei Pitesti, atest ca copila Elza-Luiza Keller nascuta in comuna Pitesti in luna septembrie 1905 s-a vaccinat cu bun succes la 8 iulie 1906, dupa cum se constata prin semnele indelibile ce poarta pe braciu”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.