Doliu in familia Melencu: “De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta”

Este doliu in familia Melencu. Tatal Luizei Melencu, tanara de 18 ani rapita de Gheorghe Dinca, s-a stins din viata, marti seara. Claudiu Melencu avea mai multe probleme de sanatate, care s-au agravat cand fiica sa, Luiza Melencu, a disparut.

Anuntul decesului a fost facut pe data de 1 Decembrie 2020,  chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Decesul barbatului a fost confirmat si de cealalta fiica a lui, Ionelia Melencu.

„In urma cu putin timp am aflat de moartea unui om. Un om care a plecat dintre noi fara a cunoaste adevarul despre disparitia fiicei sale: Luiza Melencu cazul Caracal.

In seara aceasta tatal Luizei a plecat dintre noi si ne rugam pentru sufletul lui sa isi gaseasca odihna printre ingeri.

Publicitate

Sincere condoleante si putere sotiei, fiicei si familiei sa treaca peste aceasta incercare dureroasa!

Dumnezeu sa te odihneasca in pace Claudiu Melencu!

Drept recunostinta pagina mea oficiala Noi Suntem Ajutorul va intra in doliu timp de 7 zile drept recunostinta si sincere condoleante ca nu a aflat adevarul nici pina in ziua de astazi cand si-a pus mainile pe piept despre iubita lui fiica Luiza. Dumnezeu sa al odihneasca„, este mesajul postat pe pagina de Facebook „Noi Suntem Ajutorul”.

Citeste si articolul :   Medicul militar Valeriu Gheorghita: Incepand de astazi, putem reincepe, cu totii sa speram!

Ionela Melencu, sora Luizei, a lasat un comentariu plin de durere.

„Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce tati, de m-ai lasat? De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatal meu!”, a scris tanara.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.