Printul William, scos din minti de Meghan Markle! Ce l-a infuriat pe fratele lui Harry

Potrivit presei britanice, intre William si Harry s-a produs o ruptura destul de mare, iar sansele de impacare sunt minime.

Ducele de Cambridge ar fi fost revoltat dupa funeraliile bunicului sau. Tot presa britanica dezvaluie ca William ar fi numit-o pe Meghan Markle “femeie nenorocita”, potrivit Page Six.

Fratele lui Harry nu poate trece peste modul in care ducesa Meghan Markle s-a purtat cu angajati de la palat. “Dar uita-te la felul in care femeia asta nenorocita s-a purtat cu staff-ul meu. Fara mila!”, ar fi spus ducele de Cambridge.

Publicitate

Atunci cand locuia in Marea Britanie, Meghan Markle a fost “parasita” de mai multe persoane angajate la palat, care s-au plans apoi de modul in care aceasta s-a comportat. Sotia lui Harry isi incepea ziua la 5 dimineata si le dadea mesaje angajatilor cu tot felul de cerinte si de sapte- opt ori pe zi. De asemenea, presa mai scrie ca sotia lui Harry ar fi tipat si umilit mai multi oameni din staff-ul regal. Megan Merkle a negat orice acuzatie si a spus ca ea este victima unei campanii de denigrare.

In momentul in care angajatii i s-au plans ca au fost umiliti de Meghan, printul Williams-a infuriat. William si Harry s-au revazut la inmormantarea bunicului lor. Din spusele apropiatilor, dupa inmormantarea bunicului lor, cei doi au avut o discutie de doua ore la Castelul Windsor. Potrivit jurnalistilor de la Daily Mail, cei doi s-au certat in spatele usilor inchise.

“Au sarit unul la gatul altuia. Furia si nemultumirea dintre cei doi frati a crescut incredibil de mult. Prea multe cuvinte dure si vatamatoare au fost spuse”, a declarat un apropiat al Casei Regale Britanice potrivit Daily Mail.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.