EXCLUSIV! Ce ne prezic astrele: Horoscop pentru decembrie 2020.

Horoscop  decembrie 2020. Tot ce se intampla in aceasta perioada este predeterminat karmic, fiecare primind ceea ce merita, a spus astrologul pentru Fabricat.

Evenimentele care au loc pe coridorul eclipselor, care se va incheia pe 14 decembrie, au un impact puternic asupra urmatoarelor sase luni pana la urmatorul sezon de eclipsa. Este indicat sa scapi de tot ce te deranjeaza in prima jumatate a lunii decembrie. Eclipsele aduc intotdeauna oamenilor o sarcina specifica care trebuie rezolvata pentru a se deplasa in directia unui viitor mai luminos.

BERBEC

Multe oportunitati apar, dar acordati-va timp pentru a actiona si a semna orice. Incercati sa priviti situatia din cealalta parte, probabil ca vor aparea puncte care necesita ajustare. Zile de bun augur pentru comunicare scrisa, mediere, comert, negocierea contractelor, solutionarea diferitelor afaceri cu autoritatile si afaceri de orice fel.

Datorita optimismului excesiv si a bunastarii externe, pot fi facute greseli grave care vor aparea in viitorul apropiat. In a doua jumatate a lunii decembrie, se formeaza conditii favorabile externe pentru manifestarea celor mai bune calitati profesionale ale acestora.

TAUR

In prima jumatate a lunii decembrie, exista obstacole, neintelegeri cu partenerii, este dificil sa se atinga obiectivele stabilite, nu exista suficienta energie. Este posibil un soc emotional, dar in a doua jumatate a lunii decembrie, situatia se va imbunatati semnificativ. Cititi si analizati cu atentie ceea ce vedeti si auziti. Nu va grabiti si nu va risipiti resursele.

Salvati-va puterile, nu semnati documente importante pana pe 15 decembrie, asteptati oportunitati favorabile. Mai aproape de Anul Nou, capacitatea de a lucra, energia si spiritele bune vor creste semnificativ, veti primi noi avantaje si beneficii.

GEMENI

Trebuie sa lucrati din greu, dar relatiile de afaceri si problemele financiare nu merg conform planului. Se prezinta perspective, inclusiv cooperarea cu organizatii straine, dar constrangerile externe, obstacolele inexplicabile, impiedica finalizarea cazului.

Emotiile intra in calea actiunii rationale, dar incearca sa fii calm, astfel incat sa nu regreti deciziile pe care le iei. In decembrie, va trebui sa va despartiti de ceva. Dupa 21 decembrie, circumstantele se schimba in bine, asa ca nu te grabi sa tragi concluzii, sa observi, sa analizezi.

Citeste si articolul :   Horoscop 27 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care primeste o veste extraordinara

RAC

Incercati sa incheiati activitatile in decembrie. De asemenea, ar trebui sa incercati sa fiti extrem de atenti la drum in timp ce conduceti. In a doua jumatate a lunii decembrie, se formeaza conditii favorabile, fundalul extern al evenimentelor contribuie la o crestere a contactului, a mobilitatii.

In a doua jumatate a lunii decembrie, iti vei exprima mai usor sentimente, iti va fi mai usor sa influentezi mintea celorlalti. Participarea comuna la pregatirea sarbatorilor de Anul Nou va avea un efect benefic asupra relatiei cu copiii dvs., cu persoana iubita. Puteti gasi liniste sufleteasca.

LEU

Prima jumatate a lunii decembrie este un moment dificil. Schimbarile de dispozitie, volatilitatea sentimentelor si problemele de sanatate sunt caracteristice acestei perioade. Dificultati apar in relatiile cu superiorii, confruntarea cu subordonatii. Vine chiar momentul cand este necesar sa trasam linia si sa punem punct.

Acesta este un moment de schimbare, poate drastic si dureros, dar necesar. In a doua jumatate a lunii decembrie, veti putea sa va odihniti, sa obtineti satisfactii morale si materiale din munca depusa. Elimina discutiile personale, manifestarea agresivitatii emotionale si vei evita o multime de probleme.

FECIOARA

Prima jumatate a lunii decembrie se caracterizeaza printr-un fond emotional nefavorabil, nervozitate si depresie. Exista tendinta de a intra in conflicte cu colegii, partenerii si cei dragi. In aceasta perioada, nu trebuie sa va irositi resursele, deoarece cand vin zilele cu adevarat favorabile pentru tine, energia poate sa nu fie suficienta pentru o actiune constructiva.

A doua jumatate a lunii decembrie va aduce multe evenimente placute. Fii printre oameni, comunica, interactioneaza, in acest caz, vei avea noi contacte de afaceri, vei putea face cunostinte utile care iti vor fi utile in viitorul apropiat.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii sunt protejate de astre

BALANTA

Perioada este potrivita pentru negocieri de afaceri, precum si pentru creativitate in toate domeniile de interes. In prima jumatate a lunii decembrie, nu va grabiti sa semnati acorduri si documente, deoarece este usor sa faceti greseli. Corectati ceea ce a fost facut mai devreme si veti primi recompensa materiala, recunoastere de la parteneri, lideri, placere in munca dvs. si rezultatele acesteia.

Actiunile din decembrie vor avea un impact important asupra viitorului tau. In a doua jumatate a lunii decembrie, va fi posibila implementarea majoritatii planurilor, armonizarea relatiilor personale si de afaceri.

SCORPION

Datorita emotionalitatii excesive si a dorintei de a actiona in prima jumatate a lunii decembrie, apar dificultati in relatiile cu sexul opus. Principalul lucru nu este sa faceti scene de gelozie si sa nu va amintiti nemultumirile din trecut, altfel puteti distruge sarbatorile de iarna. A doua jumatate a lunii decembrie este favorabila pentru serile de familie, intalniri cu prieteni vechi, intalniri romantice.

Puteti lua o pauza de agitatie, puteti finaliza cu calm lucrurile si treburile din anul curent, pregatiti-va sarbatorile. Un fundal extern favorabil ajuta la cresterea contactului, a mobilitatii.

SAGETATOR

In prima jumatate a lunii decembrie, sunt posibile greseli si pierderi, in jurul tau se dezvolta un mediu nervos, emotional nesanatos, care impiedica comunicarea constructiva si solutionarea problemelor importante de afaceri. Daca este posibil, odihneste-te, astfel incat sa poti evita multe necazuri.

Este urgent sa va intelegeti obiectivele de viata, sa va indreptati spre orizonturile noii experiente. In a doua jumatate a lunii decembrie, credinta si optimismul vor ajuta la incheierea anului curent in siguranta. Exista perspective excelente previzibile, inclusiv cooperarea cu organizatii straine.

CAPRICORN

Constrangerile externe, obstacolele inexplicabile, ingreuneaza finalizarea cu succes a lucrurilor. Instabilitatea emotionala si impulsivitatea, iritabilitatea si nevoia de a face fata in acelasi timp problemelor de afaceri si interne duc la greseli in ambele domenii.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020.

Dificultatile banesti si discrepantele profesionale vor afecta negativ relatiile cu membrii familiei si cu o persoana draga. Prin urmare, evitati astfel de subiecte, vorbiti despre munca si planificare pe termen lung. Tranzactiile comerciale, in special cele legate de imobiliare si servicii, trebuie amanate pana in a doua jumatate a lunii decembrie.

VARSATOR

Ar trebui sa fii atent in toate, pentru ca va trebui sa faci alegeri importante de viata. In prima jumatate a lunii decembrie, este deosebit de important sa se consolideze autocontrolul pentru a evita necazurile si pentru a imbunatati situatia financiara. In a doua jumatate a lunii decembrie,  rezistenta la emotii, o stare de spirit bun si rezistenta fizica, vor ajuta la rezolvarea multor probleme.

Pana la sfarsitul lunii decembrie, se dezvolta un mediu de lucru sanatos, problemele legate de proprietatile imobiliare, reparatiile si problemele interne ale companiei sunt rezolvate. Izbucnirile emotionale si o anumita stare de tensiune pot fi transformate efectiv in relatii personale intense sau munca fizica.

PESTI

Multe ispite si incercari te asteapta. Sunt posibile diverse probleme de sanatate. Emotionalitatea si agresivitatea, impreuna cu depresia exterioara, pot juca un rol prost in relatiile cu ceilalti. Perioada nefavorabila pentru rezolvarea problemelor de parteneriat sau a relatiilor de familie, precum si a relatiilor cu copiii.

In sfera personala a relatiilor, dezamagirile sunt posibile, relatiile amoroase vor fi considerate partinitoare, apar iluzii false. O relatie care a fost stabilita recent se poate incheia brusc. In a doua jumatate a lunii decembrie, veti putea rezolva pozitiv problemele de lunga durata.

Autor