4 perechi de zodii care raman impreuna pana la sfarsit

Probabil nu crezi in sintagma “suflete pereche”. Totusi, sunt atat de multe persoane in aceasta lume.. Iata cum poti sa afli care este persoana potrivita pentru tine, in functie de zodie.

Conform astrologilor, exista cateva zodii care se potrivesc perfect.

Berbec si Pesti

Berbecul este o fire dinamica, dura si motivata. Pestii sunt sensibili, complexi si intuitivi. Cand acestia formeaza o pereche, isi ofera unul altuia ceea ce au nevoie mai mult.

Pestii au nevoie de cineva stabil, iar Berbecul are nevoie de cineva care sa ii reaminteasca lucrurile simple ale vietii. Cei doi se completeaza reciproc cand sunt impreuna, iar chimia dintre ei este incontestabila.

Berbecul va fi cel care il va adora pe nativul Pesti pentru ca este rezonabil, in timp ce Pestii ii vor aminti Berbecului sa miroasa florile din cand in cand. Nu este de mirare ca acest cuplu poate dura o vesnicie.

Leu si Balanta

Leul este social, stralucitor si iubeste atentia. Balanta este gratioasa si prietenoasa. Cand cei doi formeaza o pereche, fac cuplul perfect. Ei pot sa vorbeasca neincetat, despre orice.
Cei doi au atat de multe asemanari, iar personalitatile lor sunt la fel de compatibile. Leul iubeste sa aiba alaturi de el o persoana placuta, iar Balanta este orbita de charisma Leului. Se potrivesc cu siguranta.

Citeste si articolul :   Ce numar iti aduce noroc in functie de zodia ta

Fecioara si Varsator

Fecioara este atenta si muncitoare. Varsatorul este progresiv si original. Aceste doua se inspira reciproc.

Cand sunt impreuna, vor urmari documentare, vor asculta muzica si vor vorbi despre toate subiectele care ii intereseaza. Aceste doua zodii stiu exact cum sa se completeze.

Gemeni si Sagetator

Persoanele nascute in zodia Sagetator isi iubesc libertatea si independenta mai mult decat orice. De aceea vor experimenta mult si vor cauta ani la randul acea persoana care sa inteleaga cat de importanta este independenta intr-o relatie.

Gemenii si Sagetatorul iubesc atat libertatea, cat si aventura. Aceasta pereche nu se plictiseste niciodata. Relatia lor devine o calatorie de a experiementa si de a afla mai multe despre viata unui altuia. Compatibilitatea dintre aceste doua semne zodicale este atat de puternica, incat nu s-ar putea destrama niciodata.

Autor