EXCLUSIV! Horoscop Karmic pentru Decembrie 2020. Ce ti-a pregatit KARMA pana la finalul anului.

Decembrie 2020 nu va deveni o sursa de situatii stresante sau dramatice pentru locuitorii planetei Pamant. Chiar si o premonitie a sarbatorilor de Anul Nou va parea putin banala, fara renasterea generala, care este obisnuita pentru aceasta perioada a anului. Si, desigur, foarte putini oameni in aceasta etapa vor fi agatati de sentimente sau pasiuni. Pe scurt, iarna pe Pamant va incepe in conditii de raceala emotionala si mercantilism accentuat, a specificat astrologul pentru Fabricatinromania

Raceala emotionala si mercantilismul sunt consecinte naturale ale tabloului planetar. In decembrie 2020, ceea ce se intampla pe planeta Pamant va fi dominat de Mercur. Pe de o parte, aceasta este o veste buna. In cele din urma, a venit chiar momentul in care aproape toata lumea va avea ocazia sa obtina abundenta financiara.

Din pacate, Mercur, un sustinator al ideilor pur materiale, va distrage atentia de la orice altceva. „Orice altceva” (vorbind despre sentimente, prietenie, diferite tipuri de pasiuni) nu va fi facilitat de a doua planeta. Jupiter va fi foarte strict.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 iulie 2022. Ziua aduce schimbari pentru mai multe zodii

Este minunat ca pe Pamant vor exista oameni mai intentionati si mai activi. Este rau ca toti uita complet de sfera lor personala …

Publicitate

Este imposibil sa nu mentionam planetele care vor incurca si mai mult viata pamantenilor. Antagonistii din decembrie vor fi Uranus si Neptun. Aceasta este o uniune destul de rara.

Publicitate

Neptun este responsabil pentru aspectul senzorial-emotional.

In consecinta, el isi va directiona toate intrigile. De data aceasta nu este vorba de depresie. In decembrie, Neptun va actiona putin diferit. El va sterge literalmente din caracterul multor oameni trasaturi precum umanitatea, ajutorul reciproc, tactul si mila.

La randul sau, Uranus va reduce semnificativ creativitatea si potentialul intelectual. Din acest motiv, multe dintre ideile din decembrie vor parea usor unilaterale si hipercreative.

Lideri elementari ceresti

In ceea ce priveste patronii fiecaruia dintre elementele individuale, nu sunt prevazute senzatii speciale. Venus ii va sustine de bunavoie pe reprezentantii elementului Pamant. Capricornii, Fecioara, Taurul nu trebuie sa se teama de necazurile din domeniul relatiilor interumane.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru saptamana 11- 17 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Trei zodii sunt vizate de astre. Totul se intoarce impotriva lor

Elementele de apa (Rac, Scorpion si Pesti) va putea conta pe favoarea planetei Saturn. Un locuitor ceresc intelept va face totul pentru a va invata sa va folositi intuitia innascuta cat mai eficient posibil.

Elementele Focului (Leul, Sagetatorul si Berbecul) nu sunt prea active, dar Soarele va va ajuta in continuare. La inceputul iernii, semnele enumerate nu trebuie sa se teama de problemele asociate cu imunitatea redusa si starea de sanatate precara.

Semnele de aer (Gemeni, Balanta, Varsator) din decembrie 2020 pot conta pe sprijinul invizibil al Lunii. Intuitia, care in trecut era inerenta semnelor enumerate, va deveni si mai dezvoltata in aceasta luna calendaristica. Acesta este un mare ajutor in afaceri.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.