Adolescenta de 15 ani, rapita in Targu Mures, a fost gasita

Adolescenta de 15 ani,  care a fost rapita ieri de pe o strada din Targu Mures, a fost gasita. Ce care a gasit-o este chiar unchiul ei. Fata se afla intr-o autogara din Targu Mures. Tanara a povestit politistilor ca a fost plimbata cu o masina prin tot judetul Mures.

”In ceea ce priveste minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a carei rapire a fost sesizata la data de 30 noiembrie 2020, va comunicam ca, in aceasta dimineata, aceasta si unchiul sau s-au prezentat la sediul Politiei municipiului Targu Mures.

De asemenea, minora a declarat verbal ca a fost plimbata cu autoturismul prin judetul Mures, dupa care a fost lasata intr-o autogara din Targu-Mures, unde a fost gasita de unchiul sau.

S-a dispus incetarea mecanismului “Alerta Rapire Copil”, iar cercetarile continua, in vederea identificarii autorilor si stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care a fost savarsita fapta”, se mentioneaza in comunicatul transmis de Politie.

Publicitate

Adolescenta de 15 ani, rapita de pe strada de indivizi necunoscuti

Citeste si articolul :   Ultima ora: Viorel Catarama, rezultatul testului de coronavirus

In urma cu o zi, a aparut o stire potrivit catreia o fata in varsta de 15 ani a fost rapita in plina strada, in Targu Mures, de doi indivizi necunoscuti, in timp ce era alaturi de unchiul sau.  Barbatul a alertat politistii. Acesta a sunat la 112 si a spus ca cei doi barbati au coborat dintr-o masina neagra, l-au agresat si au luat-o cu forta pe nepoata sa.

Fata de etnie roma, are domiciliul in Odorheiu Secuiesc, judetu Harghita, iar de aproximativ o luna a venit la unchiul sau.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.