Adolescenta de 15 ani, rapita in Targu Mures, a fost gasita

Adolescenta de 15 ani,  care a fost rapita ieri de pe o strada din Targu Mures, a fost gasita. Ce care a gasit-o este chiar unchiul ei. Fata se afla intr-o autogara din Targu Mures. Tanara a povestit politistilor ca a fost plimbata cu o masina prin tot judetul Mures.

”In ceea ce priveste minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a carei rapire a fost sesizata la data de 30 noiembrie 2020, va comunicam ca, in aceasta dimineata, aceasta si unchiul sau s-au prezentat la sediul Politiei municipiului Targu Mures.

De asemenea, minora a declarat verbal ca a fost plimbata cu autoturismul prin judetul Mures, dupa care a fost lasata intr-o autogara din Targu-Mures, unde a fost gasita de unchiul sau.

S-a dispus incetarea mecanismului “Alerta Rapire Copil”, iar cercetarile continua, in vederea identificarii autorilor si stabilirii cu exactitate a imprejurarilor in care a fost savarsita fapta”, se mentioneaza in comunicatul transmis de Politie.

Adolescenta de 15 ani, rapita de pe strada de indivizi necunoscuti

Citeste si articolul :   Ministerul Sanatatii, prima reactie dupa tragedia de la Victor Babes

In urma cu o zi, a aparut o stire potrivit catreia o fata in varsta de 15 ani a fost rapita in plina strada, in Targu Mures, de doi indivizi necunoscuti, in timp ce era alaturi de unchiul sau.  Barbatul a alertat politistii. Acesta a sunat la 112 si a spus ca cei doi barbati au coborat dintr-o masina neagra, l-au agresat si au luat-o cu forta pe nepoata sa.

Fata de etnie roma, are domiciliul in Odorheiu Secuiesc, judetu Harghita, iar de aproximativ o luna a venit la unchiul sau.