Luna Noua in Leu

Pe 8 august, un nou eveniment astrologic va adauga energie drumului nostru – Luna Noua in Leu la 16:51. Semnifica un nou inceput, schimbarile necesare cresterii noastre.

Luna noua este cel mai bun moment pentru a semnifica noi intentii. Conexiunea dintre Soare si Luna creeaza un punct de odihna cosmic, in care ne este mai usor sa ne amintim obiectivele sufletului nostru si perceptia de noi posibilitati. In Leu, aceasta Luna Noua arata unde suntem pregatiti pentru mai multa dragoste, creativitate si bucurie in viata noastra. Aceasta energie, combinata cu influenta Leului, inseamna ca acesta este un moment foarte bun pentru a lua masuri pentru a va atinge obiectivele.

In ciuda diferitelor semne zodiacale, in timpul lunii noi in Leu, regele junglei din noi iese la suprafata si incearca sa conduca intreaga lume cu pozitia sa autoritara, activa si deschisa.

Din moment ce luna noua este asociata cu Uranus, evenimentele neasteptate  sunt prezise, mai ales social , dar personal, in functie de locul in care sunt plasate accentele in horoscopul dvs. personal. Unele evenimente nu vor fi in totalitate pozitive, dar sunt pasi necesari pentru dezvoltarea noastra.

Luna Noua aduce cu sine multe noi oportunitati de a realiza ceva extraordinar de aceasta data cu un pic de ambitie si perseverenta. Va puteti planifica viitorul acum, ganditi-va la idei noi care pot fi puse in aplicare mai tarziu, deoarece energia aduce inspiratie, iar sansele de succes ale planurilor sunt mult mai mari decat in orice alt moment.

Luna noua este pentru un nou inceput si insamantare, nu pentru inflorire si recoltare. Sa presupunem ca vrei sa semeni semintele succesului. Nimic nu-ti cade in poala, trebuie sa incerci. Mai intai, pregatiti solul, semanati semintele, le udati si, in timp, vor rasari. Ar fi corect sa-ti exprimi dorintele pe Luna Noua, dar nu te astepta sa se intample miracole de la sine.

Astazi se deschide Poarta Leului – un portal magic. Prin intermediul acestuia, puteti obtine bucuria, spiritul si abundenta creatiei, deoarece acest portal magic ne va duce acolo. Acest portal este un moment magic de mare energie si vibratii, este asociat cu steaua Sirius, care este considerata Soarele nostru spiritual.

Autor