Monica Tatoiu, dezvaluiri inedite in cadrul emisiunii ”40 de intrebari cu Denise Rifai”

Monica Tatoiu a facut o serie de dezvaluiri dezvaluri din viata personala in emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Prezentatoarea nu se astepta la asa ceva.

Printre cele mai importante subiecte abrodate a fost chiar prima ei noapte de dragoste.

Monica Tatoiu a declarat ca nu isi aminteste prea bine momentul, insa a spus ca a facut acest lucru doar pentru a le face ”in ciuda” parintilor ei. Denise Rifai a intrebat-o direct cum si-a inceput viata intima.

„V-ati pierdut virginitatea ca sa le faceti in ciuda parintilor?”, a intrebat prezentatoarea.

Publicitate

Dezvaluiri inedite facute de Monica Tatoiu

„Exact, nici nu mi-a placut. Nici nu mai tin minte cum a fost, dar bine ca am scapat. E o tampenie. Virginele nu sunt iubite de barbati. Cand am fost iubita de barbati, atunci a fost misto”, a spus Monica Tatoiu.

Publicitate

De asemenea, aceasta i-a recomandat fiului ei sa stea departe de fetele virgine, inclusiv de femeile in varsta.

Citeste si articolul :   Ce pensie incaseaza Monica Tatoiu! Cati bani ii intra lunar in cont de la stat

„Asa l-am invatat si pe fiu-miu, „stay away de virgine si daca se poate chiar cu femei mai in varsta decat tine”. Virginitatea e o tampenie. E bine sa invete sa se protejeze fetele ”, a mai spus Monica Tatoiu  la Kanal D.

Monica Tatoiu a povestit cum le ajuta pe elevele sale, pe vremea cand era cadru didactic, sa scape de sarcinile nedorite.

„Eu le invatam pe fetele mele, care aveau parinti mai duri, am facut si avorturi pentru elevele mele din clasele a 12-a, cu tati nebuni, pe vremea lui Ceausescu.

Recunosc, le-am ajutat sa intre la facultate”, a mai spus ea, in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”.

Monica Tatoiu, in varsta de 65 de ani, se poate declara o femei de afaceri de mare succes. Vreme de peste 10 ani, vedeta a fost directorul general al unei companii internationale de cosmetice. Aceasta detine un doctorat in matematica si a fost prezenta de-a lungul anilor in diferite emisiuni TV.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.