Scandal in PSD! Gabriela Firea, revoltata dupa revenirea lui Robert Negoita: “Voi spune si alte lucruri”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anuntat, luni, ca Robert Negoita isi doreste revenirea in cadrul social-democratilor, iar el este de acord. Presedintele PSD a mentionat ca interesul partidului va depasi “micile neintelegeri care au existat”.

Totusi, Gabriela Firea nu pare sa fie de acord cu aceasta afirmatie, precizand ca in 2024 vor fi patru scrutine electorale pentru care social-democratii trebuie sa se pregateasca, dar nu cu oameni care “folosesc partidul ca pe o trambulina personala”.

“Am avut discutii cu domnul primar Robert Negoita. Doreste sa revina in interiorul Partidului Social Democrat. E o decizie pe care o sa o iau cu toti colegii. Eu, personal, mi-as dori ca domnul Negoita sa revina in PSD. Am avut o discutie la Comitetul Regiunilor, cu presedintele din partea PES si am dat o scrisoare ca domnul Negoita sa reintre din partea socialistilor in Comitetul Regiunilor si a fost acceptat acest lucru.

Intre oameni politici exista si anumite derapaje si suparari interne. Dar cred ca interesul PSD va depasi aceste mici neintelegeri care au existat. Cred ca Robert Negoita a avut anumite derapaje si decizii gresite politic si chiar colegial. Asa consider, i-am si spus”, a declarat Marcel Ciolacu.

Gabriela Firea, in scghimb, a transmis ca partidul nu are nevoie de oameni care “folosesc partidul ca pe o trambulina personala, dupa care, cand echipa are nevoie de ei, aleg sa dezerteze”.

„Interesul romanilor este sa-i aparam de o guvernare incompetenta. Interesul partidului este sa ramana alaturi de oameni, sa le aparam drepturile. Prioritatea noastra este opozitia in interesul cetatenilor.

Categoric, trebuie sa ne pregatim si pentru examenele din 2024, cand vor fi 4 tipuri de alegeri: locale, europarlamentare, parlamentare si prezidentiale. Dar cu oameni respectabili, competenti, loiali, de cursa lunga. Si care nu folosesc partidul ca pe o trambulina personala, dupa care, cand echipa are nevoie de ei, aleg sa dezerteze.

Voi spune si alte lucruri in interiorul partidului, in forurile de conducere, asa cum trebuie sa procedeze orice politician respectabil. Nu vreau sa dau apa la moara celor care speculeaza ca in PSD sunt tensiuni”, a mentionat fostul edil al Capitalei.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.