Sosoaca, protest la Cluj impotriva restrictiilor: “Reprezint absolut toata populatia, tot poporul roman.”

Fosta senatoare AUR, Diana Sosoaca a protestat impotriva restrictiilor alaturi de Gheorghe Funar, la Cluj.

La actiunea de la Cluj a luat parte si senatoarea Diana Sosoaca, anuntul fiind facut de pagina de facebook dedicata parlamentarului Partidului Neamul Romanesc.

Senatoarea a lansat o serie de atacuri in rafala pa adresa presedintelui Iohannis, secretarului de stat Raed Arafat si a ministrului Vlad Voiculescu.

Aceasta a fost aplaudata de cei 50 de clujeni prezenti la protest.

Majoritatea protestatarilor nu au purtat masca, in frunte cu senatoarea de Iasi.

Publicitate

Alaturi de Diana Sosoaca a stat fostul primar Gheorghe Funar.

“Mi-am luat catrafusele si ma mut in Maramu’. Ma si vaccinez, ma si rapelez si traim fericiti pana la adanci batraneti, ne canta si fratii Petreus. Reprezint absolut toata populatia cum zic ei, tot poporul roman. I-am fortat sa puna mana pe munca. Au hotarat sa ma amendeze si eventual sa-mi ia si indemnizatia de parlamentar. De aia m-am dus acolo, nu sa stau ca proasta in targ. In ceea ce-l priveste pe Raed Arafat, sa stiti ca nu vrea sa dea ochii cu mine, ii e frica. Nu vrea! Toata lumea il ridica in slavi ca a facut SMURDUL, eronat. SMURDUL este un ONG”, a spus fosta senatoare AUR

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.