Sectiile ATI sunt pline, iar Sosoaca indeamna lumea la proteste. Derapaj grav al senatoarei: “Nu exista pandemie. Romania nu trebuie sa renunte la proteste, trebuie sa le intensifice.”

Fosta senatoare AUR, Diana Sosoaca intrece orice limita a bunului simt. In timp ce medicii si pacientii trec prin momente groaznice in spitale, aceasta indeamna lumea sa iasa in strada pentru ridicarea restrictiilor.

Fiecare om ar trebui sa gandeasca logic, daca nu mai exista empatie pentru cei de langa noi. O analiza simpla: stim foarte bine ce conditii sunt in spitalele din Romania, in loc sa ne protejam pentru a nu ajunge acolo, iesim in strada, dansam si jucam gramada. Cat de josnici am ajuns, cata rautate zace in noi?

Revenind la “celebra” senatoare nu pot sa afirm decat ca ori nu gandeste, ori vrea doar popularitate si mizeaza pe slabiciunea anumitor oameni, care nu reprezinta tot poporul roman. Se reprezinta pe ei.

Diana Sosoaca le-a transmis romanilor ca nu trebuie sa renunte la aceste proteste, ci din contra, sa le intensifice.

Publicitate

Senatorea a vorbit la Romania Tv despre revendicarile romanilor.

Citeste si articolul :   Perchezitii la Brigitte si Florin Pastrama. Acuzatii grave aduse de procurori

„Am fost la Iasi. Exista judete in care nu exista restrictii. Romania nu trebuie sa renuntae la proteste, din contra, trebuie sa le intensifice. Revendicarile sunt foarte clare: renuntarea la restrictii. Acestea sunt neconstitutionale si nelegale.

Romanii vor libertatea de a se duce la munca, la scoala, renuntarea la intentia de a vaccina copiii. Cum isi permite Guvernul asta sa oblige orice actiune legata de vaccinare?

Numai eu cu colegii avocati si cu oamenii din popor cred ca am depasit 100 de dosare penale impotriva lor. trebuie sa se revina la redeschiderea horeca, a gradinitelor. Nu exista pandemie”, a declarat Sosoaca pentru sursa citata mai sus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.