Sosoaca este disperata. A patit-o chiar inainte de proteste

Fosta senatoare AUR, Diana Sosoaca, lovitura dura de la Facebook. Aceasta tocmai a fost restrictionata de la postari dupa ce mesajele ei au incalcat standardele comunitatii impuse de site-ul de socializare, Facebook, casa lor, regulile lor.

Astfel, Diana Sosoaca a ramas fara Facebook chiar in ziua in care anunta mari proteste in Capitala. Pana la aceasta ora, la protestul la care ea a indemnat lumea sa vina au sosit doar 20 de manifestanti.

Fosta senatoare AUR a mai avut probleme de-a lungul timpului cu site-ul de socializare unde primeste frecvent interdictii de a posta pentru ca afiseaza de cele mai multe ori informatii false despre coronavirus.

Diana Sosoaca si-a facut insa mai multe pagini de Facebook dar si grupuri, asta pana le descopera site-ul de socializare.

Publicitate

“Din nou supusa restrictiilor: Rascoala de la 1907 incalca standardele comunitatii facebook!
3 grupuri restrictionate! Mars”

 

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.