Un fan inflacarat Sosoaca, amenintari la adresa lui Raed Arafat: „Daca trebuie, o sa folosesc si toporul”

Un barbat din Timisoara care se declara fan inflacarat al senatoarei Diana Sosoaca, il ameninta pe Raed Arafat ca daca nu-si da demisia se duce la el cu toporul in mana.

„Domnu’ Arafat. Astazi ti-am pregatit ceva frumos. Vreau sa va arat ce am pregatit pentru domnu’ Arafat”

„Iti dau sa vezi ce trebuie sa primesti daca nu iti dai demisia de buna voie si nesilit de nimeni, ca sa fii judecat cum trebuie ca ai tradat poporul roman. Uite ce iti dau eu. Am, frate, aici un topor. Pistol nu am, ca nu vrea sa imi dea lumea, ca stie ca ma tine sa vin la Parlament. Toporul nu vreau sa il folosesc pentru ca nu sunt omul care vrea sa faca la fel ca voi crime, dar daca trebuie, o sa folosesc si toporul pentru poporul roman”, spune barbatul in clipul video.

Barbatul a mai aratat ca a pregatit un ciocan cu care sa ii dea lui Arafat peste maini, o ranga cu care sa ii dea peste glezne „daca nu termina cu prostiile” si o lopata pentru „groapa pe care ai sapat-o pentru Romania, sa te ingrop in ea”.

„Mesaj pentru aia de la servicii, jandarmi si Politie”

Publicitate

„Va rog sa ii tradati si voi pe ei cum ne-au tradat si ei pe noi. Sa simta cum e sa fii tradat. Sa veniti cu noi in strada, sa ii doboram, sa ii judecam corect, nu omorati, dar sa ii judecam corect si sa punem tara asta inapoi pe picioare”, mai spune barbatul in inregistrare. Timisoreanul isi da cuvantul ca „si daca merge singur la razboi se duce la Bucuresti cu toporul in mana si isi face legea singur”.

„Doamna Sosoaca a tipat pentru Romania”

„Arafat, vin dupa tine. Da-ti demisia cat mai ai timp, sa intri intr-o puscarie si sa nu mori. Iti fac o promisiune. Ai de ales. Varianta A. Iti dai demisia si lasi poporul roman sa traiasca in pace si e valabil si pentru aia din guvernare. Eu o vreau pe doamna Sosoaca in Guvern pentru ca e un om corect si a tipat pentru Romania.

Citeste si articolul :   Viorica de la Clejani s-a operat! Cum se simte acum

(…) Daca nu pleci de acolo, Arafat, cu demisia, asa de buna voie, o sa fii luat cu forta si o sa mestecam din tine, crede-ma. Mestecam fiecare parte din tine pana nu mai ramane nimic”,a mai spus barbatul in clipul video.

Surse din Politie au declarat ca in urma aparitiei inregistrarii a fost pornita o cercetare pentru identificarea barbatului, urmand ca barbatul sa se aleaga, cel mai probabil, cu dosar penal pentru amenintare.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.