Andreea Balan a dat vestea: E bucurie mare in familia ei

Andreea Balan trece printr-o perioada stresanta, dat fiind faptul ca e in plin proces de despartire de tatal fetitelor ei. Astazi, vedeta a postat un mesaj emotionant pe contul ei de Facebook, dandu-le fanilor ei o veste pe care cu totii o asteptau.

Andreea Balan, mesaj emotionant

Azi este o zi speciala pentru Andreea Balan. Mezina ei, Clara, implineste un an de viata. Totodata, se implineste un an de la ziua fatidica in care inima i s-a oprit pentru cateva secunde. In acest sens, artista a postat un mesaj emotionant pentru a marca aceasta zi. „Ziua de 4 martie este o zi foarte importanta in viata mea deoarece in aceasta zi a venit pe lume Clara, cea de-a 2 minune a mea.

Tot in aceasta zi, acum un an, am avut parte de cea mai grea incercare a vietii mele, cand inima mi s-a oprit pentru cateva secunde. De atunci m-am resetat ca om si am realizat ca sanatatea este cel mai important lucru si iubirea celor dragi este cea mai de pret comoara.”, a fost o parte din mesajul cantaretei.

Publicitate

Artista a lansat un nou videoclip, potrivit redactia.ro

Tot astazi, Andreea Balan a ales sa lanseze un nou videoclip, numit „Inima de fier”, inspirat de cumpana prin care a trecut. „Dragii mei, azi de ziua Claritei, va ofer melodia “Inima de fier”, o piesa despre puterea de a te ridica si de a merge mai departe ori de cate ori viata te incearca. Nebunia si viteza de azi ne fac de multe ori sa ne pierdem in detalii nesemnificative si sa uitam ca, de fapt, importanta e fericirea… iar la ea putem ajunge doar daca intelegem ca viata, cu bune si mai putin bune, e frumoasa atunci cand iubesti si esti iubit?❤️??.”, a mai transmis artista.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.