S-a dus secretul! Gina si Smiley, dati de gol de Andreea Banica: “Sunt la botezul micutei Josephine”

S-a dus secretul! Gina si Smiley, dati de gol de Andreea Banica. Artista este una dintre invitatele prezente la botezul fetitei lui Smiley si al Ginei Pistol.

Smiley si pe Gina Pistol, dati de gol de Andreea Banica.

Smiley si Gina Pistol si-au dorit ca botezul fiicei lor sa fie cat mai discret. Se pare ca s-a dus cu secretul, Andreea Banica s-a ”scapat” pe retelele de socializare ca merge la botezul micutei Josephine Ana Maria.

”Sunt mai mult ca sigura ca ma veti intreba de unde am acest outfit superb, roz. Este un costum creat special pentru mine, pentru acest eveniment pentru ca sun t la botezul micutei Josephine, fetita lui Smiley si a Ginei Pistol”, a spus Andreea Banica pe conturile ei de socializare, postand si imagini de la evenimentul care are loc in aer liber.
De altfel, pare-se, Smiley si Gina Pistol, au un noroc fantastic, botezul fetitei lor avand loc in aer liber, exact in momentul in care problemele meteorologice s-au incheiat, iar vremea s-a indreptat.

Andreea Banica, invitata la botezul fetitei cuplului Smiley – Gina Pistol

Citeste si articolul :   Primele imagini de la botezul micutei Josephine! Smiley si Gina Pistol, in culmea fericirii

Andreea Banica nu s-a multumit sa ii dea de gol pe Smiley si pe Gina Pistol, ci chiar a filmat aranjamentele de la botezul micutei Josephine Ana Maria.

Gina Pistol marturisea acum ceva vreme pentru FANATIK ca fiecare lucru pe care il observa la fetita ei o bucura.

”Fiecare lucru, indiferent cat e de mic, ma bucura la ea. Fiecare grimasa, fiecare gangurit, fiecare zambet, tot ce tine de ea. Probabil ca asa simt toate mamele, dar, acum, sunt mai fericita ca niciodata”

Autor