Alerta de vreme severa. ANM a emis o informare meteo pentru urmatoarele ore. Zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de vreme rea valabila pentru toata tara. Alerta va expira joi, la ora 06:00.

Astfel, potrivit meteorologilor, la la inceput in regiunile vestice si sud-vestice, apoi si in cele centrale, temporar va ploua si, indeosebi prin acumulare in zonele deluroase si montane, cantitatile de apa vor depasi local 15…20 l/mp si pe arii restranse 30…35 l/mp.

Ploile vor avea și caracter de aversă și se vor semnala descărcări electrice.

Publicitate

La munte vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă, iar la altitudini mari precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări în Carpații Meridionali și de Curbură cu viteze ce vor depăși 50…70 km/h, iar pe creste 80…90 km/h.

Publicitate

Potrivit ANM, intensificări temporare ale vântului vor fi pe parcursul zilei de miercuri (4 martie) în regiunile estice și sud-estice, scrie observator.tv.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.