O situatie incredibila a avut loc la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, din judetul Timis. Mai multe familii au mintit ca vin din Germania, desi veneau din Italia

O situatie incredibila a avut loc la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, din judetul Timis, unde mai multe familii au facut scandal, mintind ca vin din Germania, cand de fapt se intorceau din Italia.

Potrivit primelor informatii, ar fi vorba despre mai multe persoane de etnie care au incercat sa-i pacaleasca pe vamesi sa-i lase sa treaca si apoi cand au fost prinsi ca vin din Italia, au inceput sa faca scandal, dupa ce politistii le-au explicat ca trebuie sa intre in carantina 14 zile.

Incident la vama, cu mai multe familii care au mintit ca vin din Germania

Un incident a avut loc, marti, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad din judetul Timis unde mai multe familii de romi, care intrau in tara, au declarat ca vin din Germania, insa in cele din urma au recunoscut ca vin din Italia. Politistii de frontiera le-au explicat ca urmeaza sa intre in carantina 14 zile, informeaza observator.tv.

Publicitate

Potrivit reprezentantilor Politiei de Frontiera Timisoara, trei familii de romi, compuse din sase adulti si sase minori, care au ajuns la intrarea in tara, marti, prin Punctul de Trecere al Frontierei Cenad din judetul Timis, cu trei masini, au declarat ca vin din Italia. Cand au aflat ca trebuie sa se autoizoleze si sa intre in carantina, au devenit recalcitranti si au spus ca de fapt vin din Germania, aceasta desi pe parbrizul masinilor aveau vinieta de Italia.Politistii le-au explicat ca li se vor intocmi dosare penale si vor intra direct in carantina 14 zile.

Cu ajutorul Politiei si Jandarmeriei, reprezentantii Directiei de Sanatate Publica ii vor prelua pe cei 12 romi si ii vor duce in spatii de carantina.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.