De ce s-au despartit, de fapt, Monica Gabor si Mr. Pink: “El a stiut tot ce a facut acolo”

De ce s-au despartit, de fapt, Monica Gabor si Mr. Pink. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu parea sa ai parte de o relatie perfecta, dar realitatea era una dura, potrivit apropiatilor vedetei.

De ce s-au despartit, de fapt, Monica Gabor si Mr. Pink.

Prietenii Monicai Gabor au marturisit ca iubitul ei o monitoriza in permanenta.

„Era monitorizata in permanenta. Avea voie sa faca cumparaturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zona, unde Mr. Pink cunostea pe toata lumea”, a declarat unul dintre apropiatii vedetei, pentru Playtech.ro.

De asemenea, potrivit prietenilor acesteia, Mr. Pink nu o lasa pe Monica sa se intalneasca cu prietenii sau sa vina in Romania.

Publicitate

Publicitate

„Ea nu avea menajere in casa, facea singura toata treaba si nu avea voie sa primeasca musafiri.Inainte ca Irina sa se mute in America, ea putea pleca sa o viziteze doar cu acordul iubitului, care stia fix la cat decoleaza si aterizeaza avionul si tot ceea ce face Moni din momentul in care ajungea in Romania. Dupa ce fetita a venit la ea, nu a mai avut voie sa mearga in tara sa natala”, a mai spus acelasi apropiat. Un moment socant ar fi avut loc cand mama acesteia a murit. Mr. Pink i-ar fi cerut Monicai sa filmeze inmormantarea pentru a-i urmari orice miscare. „Moni a trebuit sa-i faca live cu acest eveniment trist din viata ei. El a stiut tot ce a facut acolo”.

Citeste si articolul :   Nu e gluma: Un politist local a fost amendat de un politist rutier, pe care acesta il chemase in ajutor, ambii fiind in timpul serviciului

Ce spunea Monica Gabor despre Mr. Pink

Intr-o aparitie la Teo Show, Monica Gabor a vorbit despre viata in America, dar si despre fostul iubit. „Eu fac curatenie. Am realizat ca nimeni nu poate face mai bine curatenie decat tine. El este foarte organizat si tipicar, stam doar noi doi in casa, asa ca nu sunt probleme. Mr. Pink este perfect pentru mine, fiindca el ma sprijina emotional, iar eu de asta aveam nevoie. Ascult ce imi spune el”, declara atunci Monica Gabor.

Cel care a confirmat faptul Mr. Pink si Monica Gabor s-au despartit, este chiar milionarul Paul Mantea, cel care a ajutat-o pe fosta doamna Colimbranu cand s-a mutat in America. ”Da, e adevarat. Recent am aflat si eu, sotia mea stie mai multe amanunte. Stiu ca a plecat din America, e posibil sa nu se mai intoarca, dar nu vreau sa fac speculatii”, a declarat Paul Mantea.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.