Monica Gabor s-a despartit de Mr. Pink, dupa aproape 10 ani de relatie: “Da, e adevarat”

Se pare ca Monica Gabor si Mr. Pink nu mai formeaza un cuplu, iar aceast lucru il confirma si un apropiat al fostei sotii al lui Irinel Columbeanu.

Potrivit ultimelor informatii dezvaluite de presa Monica ar fi parasit Statele Unite si a mers la sora sa, Ramona Gabor, in Dubai. Mai mult, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu si-ar fi sters toate pozele de pe retelele sociale in care aparea Mr. Pink.

“Da, e adevarat. Recent am aflat si eu, sotia mea stie mai multe amanunte. Stiu ca a plecat din America, e posibil sa nu se mai intoarca, dar nu vreau sa fac speculatii”, a declarat Paul Mantea, un apropiat al Monicai Gabor, pentru playtech.ro.

Monica Gabor i-a inapoiat bijuteriile lui Mr. Pink

Publicitate

De asemenea, Monica Gabor i-ar fi inapoiat lui Mr. Pink chiar si bijuteriile pe care le-ar fi primit de la acesta. “Moni nu a mai vrut sa pastreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai ramas doar cateva bijuterii, pe care insa nu le mai poarta si pe care le-a depus intr-un seif, la fel cum a facut la vremea respectiva si cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel”, ar mai fi spus Paul Mantea pentru sursa citata mai sus.

Ce spune Irinel Columbeanu despre despartirea dintre Monica Gabor si Mr. Pink.

Fostul sot al Monicai este socat de o asemenea veste.

“Eu nu cred asa ceva, parerea mea este ca e o gluma. Cand am vorbit cu Irinuca era foarte bine, mi-a spus ca fusese la ziua unui prieten. In rest, nu stiu nimic, nu am primit nicio informatie cu privire la acest lucru cum ca s-ar fi despartit.

Nu am auzit asa ceva, ma intreb daca nu este gluma. Nu am primit niciun telefon de la Monica sa imi spuna acest lucru. Fetita nu este la mine.”, a declarat Irinel pentru Impact.ro.

“Nu am mai vorbit deloc cu Monica dupa ce s-a aflat vestea. M-am gandit mult la chestia asta, ma framanta situatia in sine!

Nu am inca un program stabilit pentru vara aceasta cu fetita. Eu nu cred ca este nevoie sa o ajute cineva pe Monica in aceasta situatie, ea o sa se descurce singura din cate o cunosc. Nu este vorba de ambitie de fier in aceasta situatie, Monica este o femeie foarte temperamentala.

Citeste si articolul :   Ea este femeia pe care Elena Ceausescu o ura cel mai tare. Ce s-a intamplat

Eu cat ii cunosc pe amandoi, pentru ca l-am cunoscut si pe Mr.Pink, o sa se inteleaga si o sa se impace. Deci daca ai o femeie temperamentala langa tine si esti un barbat destept, nu ai cum sa nu te intelegi. Mi se pare ca se face o furtuna intr-un pahar de apa.

Ei si-au dat un reset la relatie pentru o revalidare. Cu alte cuvinte, nu imi fac griji ca ei doi se vor separa”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.