Durere grea pentru Monica si Ramona Gabor. De ce nu au venit la inmormantare. Ultimele cuvinte ale lui Emil Gabor, inainte sa se stinga

Tatal Monicai Gabor a s-a stins in urma cu cateva zile si a fost inmormantat, astazi. Monica si Ramona nu si-au condus parintele pe ultimul drum.

De ce s-a stins Emil Gabor

Prietenul cel mai bun al lui Emil Gabor a spus totul despre starea precara de sanatate a tatalui Monicai Gabor.

„Avea probleme cu plamanii, era tensionat, nu mai putea sa mearga in ultima perioada. Era bolnav rau. Imi spunea ca imi e rau, ma dor oasele”, a declarat barbatul.

Publicitate

De ce Ramona si Monica nu au putut sa vina

Potrivit prietenului sau, Emil Gabor a fost gasit mort in casa unde locuia alaturi de un tanar:

„El era cam slabut, adica nu mai manca si l-au gasit la 2:30 dimineata decedat.”

De inmormantare s-a ocupat Alina, cea de-a treia fiica, care locuieste la Saucesti. Nici Ramona, nici Monica nu au putut sa vina la inmormantare, din cauza interdictiilor generate de pandemie.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, reactie dura la adresa Primarului Sectorului 1, Clotilde Armand: "Este un atentat la siguranta nationala"

„N-au putut sa vina, pentru ca nu au voie din America sa vina! Au filmat acolo cu telefonul, au fost in direct.”, a povestit prietenul lui Emil Gabor.

Ultimele declaratii ale tatalui Monicai Gabor

Emil Gabor abia iesise din spital si nu a mai consumat alcool de ani de zile. In ultimul interviu era vizibil slabit si tulburat de singuratatea in care traia.

„Am fost internat la Boli Interne si mi-au gasit mai multe… din cauza accidentului ala, de acum 10 ani, cand mi-a cazut un lemn mare pe spate. Pana atunci eram bine si de atunci am avut numai necazuri.

Am umblat pe la spital, ca mi-a rupt tot in mine. Am splina scoasa, intestinal… mi-a taiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel.

Si, normal, daca am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine ca… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur (de Sarbatori – n.r.).

Citeste si articolul :   George Simion, prima declaratie dupa revocarea ministrului Sanatatii: „AUR doreste sa anunte ca este dispus sa voteze un alt ministru"

A venit Alina (fata cea mare, sora Monicai si a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e in Saucesti, a fost si sora mea pe la mine”, a povestit Emil Gabor.

Mi-e dor. Uite ca… am crescut 3 copiii si… e greu, sunt peste mari si tari. As fi vrut si eu sa fie langa mine. Ca, uite, ajungi la batranete si ramai singur. Dar nici nu poti sa tii nici langa tine, ca n-ai cum. Alina mea are doi copii aici, locuieste aici,nu in strainanate”, a mai spus tatal vedetelor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.