Dan Bittman spune adevarul! A cerut-o in casatorie pe Mihaela Radulescu?

Dan Bittman si Mihaela Radulescu au trait o frumoasa poveste de dragoste. Acestia aveau o relatie pe vremea cand vedeta nu era inca in lumina reflectoarelor, iar Bittman a spus ca a fost ”dragoste la prima vedere”.

„A fost dragoste la prima vedere intre Dan Bittman si Mihaela Radulescu. Despre idila cu celebra prezentatoare, solistul Holograf a sustinut ca a fost o nebunie: „Cum e ea, asa, energica, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viata, tinerete, na, sunt ani de atunci”, spunea artistul in urma cu cativa ani.

Chiar daca s-au iubit, relatia nu a mers pana la casatorie, iar in cadrul emisiunii 40 de intrebari, Denise Rifai a pus intrebari despre acest lucru.  Artistul a fost intrebat daca a cerut-o in casatorie pe Mihaela Radulescu.

Dan Bittman a spus ca avea mai multe temeri care l-au facut sa nu o ceara in casatorie.

„Nu. Niciodata. Desi am vorbit de foarte multe ori. Era un loc unde mergeam noi cu placere, iar ea imi spunea ca o sa-mi faca micul dejun… Nu stiu de ce nu am putut niciodata s-o cer in casatorie pe Mihaela Radulescu.

Citeste si articolul :   Eva Maruta a obtinut primul ei job! Fiica Andrei castiga cat altii intr-un an

Mi se parea ca e foarte frumoasa, dar si foarte alunecoasa. Mi-era frica sa fiu cu o asa frumusete, pentru ca s-ar fi putut sa nu fie numai a mea. Si atunci m-am gandit de ce? De ce eu? De ce sa cada napasta pe mine? Mai bine sa ramanem prieteni”, a raspuns Dan Bittman.

Au ramas prieteni

„Am ramas prieteni foarte buni. M-a sunat de fiecare data cand s-a casatorit, cu toti dintre sotii ei. Singura data cand nu m-a sunat a fost cand a fost cu Dani Otil. Acum, cand s-a cuplat cu Felix (n.red. Felix Baumgartner) m-a sunat, eram undeva la Suceava si mi-a spus ‘M-am indragostit, uite e Berbec ca tine, ce sa fac?’ Ei, ce sa faci…

Si atunci am inventat chestia asta…Bai, Miha, asta cu stratosfera lui si eu, care te-am dus ‘Dincolo de nori’, sunt mai prejos? Glumim. Am ramas intr-o relatie foarte buna si imi pare bine”, a mai spus Dan Bittman.

Citeste si articolul :   S-a îmbrăcat aproape la fel ca mireasa! Cum a putut să apară Adriana Bahmuțeanu la nunta bunei sale prietene, Brigitte? Ținuta ei a atras toate privirile. Când s-au pus una lângă alta s-a observat cel mai tare