Madalin Ionescu a facut anuntul la 10 ani de la casatorie. Adevarul despre divortul de Cristina Siscanu

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu au sarbatorit 10 ani de la casatorie. Cu aceasta ocazie, prezentatorul a tinut sa lamureasca zvonurile aparute despre un posibil divort.

Madalin a explicat ca au existat divergente intre ei, dar ca nu se poate pune problema unei despartiri.

„„Au existat situatii in care am avut divergente, dar niciodata nu ne-am gandit serios la separare. Nu am plecat de acasa, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care sa lase rani adanci. Comunicarea, afectiunea permanenta, altruismul, pasiunea intretinuta, incercarea continua de a nu-i provoca suferinte pertenerei/ partenerului, absenta jignirilor. Inteligenta reala, umorul, pasiunea pentru meseria de jurnalist si, nu in ultimul rand (de fapt in primul rand), o senzualitate debordanta.„, a marturisit Madalin Ionescu, conform Redactia.

Publicitate

Madalin Ionescu se afla la a doua casatorie. Prima sotie a fost Mihaela Coserariu. Casnicia lor a durat 14 ani.

Publicitate

Din aceasta casnicie au rezultat doi copii: Filip si Stefania. Cei doi au divortat in anul 2011.

Citeste si articolul :   Gabi Badalau, umilinta crunta din partea Claudiei Patrascanu: "Am o hotarare judecatoreasa definitiva si irevocabila"

Cristina si Madalin au inceput relatia oficiala in anul 2011, dupa divortul prezentatorului.

Cristina Siscanu a devenit mama si pentru copiii din prima casnicie ai partenerului sau de viata. Acesta a povestit ca relatia cu copiii sai este una SPECIALA. Cei doi au impreuna o fetita, Petra.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.