Oana Roman trece iar prin momente grele. Este vorba despre fiica ei, Iza: “Am internat-o pe starea de urgenta”

Oana Roman trece printr-o perioada dificila! Pe langa faptul ca s-a despartit de Marius Elisei, vedeta este suparata din cauza problemelor de sanatate ale mama ei, Mioara Roman, dar si de faptul ca exact in acelasi timp si fiica ei, Iza, a inceput sa se simta rau.

“A facut febra, frisoane, am sunat la doctor. Mi-a zis ca daca trec 24 de ore si episoadele de febra nu trec, trebuie sa mergem la doctor. Si aseara pentru ca nu i-a trecut si pentru ca avea in continuare stare de rau. A dus-o tati la doctor, la spitalul ei. Si cu ocazia asta i-am facut toate analizele posibile, inclusiv test COVID. A durat doua secunde. Si a primit si o diploma pentru cel mai cuminte copil, pentru curajul de care a dat dovada la doctor. Copilul asta a avut tot felul de probleme de sanatate. Am internat-o pe starea de urgenta, cand i-a fost rau. E obisnuita sa mearga la doctor.”, a declarat Oana Roman.

Citeste si articolul :   S-a spus ca este insarcinata, iar acum Andreea Marin a tinut sa se afle adevarul chiar de la ea

Potrivit Oanei Roman, fetita are un virus.

“Acum are un fel de virus. Nu are voie sa intre in colectivitate cu alti copii, pentru ca trebuie sa mai stea cel putin 3 zile in casa.”, a mai spus Oana Roman in cadrul unei emisiuni.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.