Nunta de aproape 200 de persoane intr-un hotel al lui Stefan Mandachi. Reactia afaceristului dupa ce a primit amenda

O nunta ce avea avea loc in hotelul lui Stefan Mandachi din Suceava a fost intrerupta de politisti. La acest eveniment participau in jur de 150 de invitati.

Stefan Mandachi, propietarul hotelului, a fost amendat cu 10.000 de lei, iar mirii au primit o sanctiune de 2.000 de lei. Ceilalti nuntasi au fost doar avertizati de oamenii legii.

Intr-o postare pe Facebook, Stefan Mandachi spune ca detine 70 de restaurante si ca a delegat managementul sa se ocupe de acestea. Mai mult, a dat inca de anul trecut dispozitie ca in aceste locuri sa nu se incalce nicio prevedere legala anti-covid19. In caz contrar, toti cei responsabili vor fi demisi, spune el.

“Deoarece am citit pe net o stire care ma vizeaza (desi sunt complet nevinovat) tin sa clarific pe scurt:

Publicitate

1. Detin 70 restaurante. Nici sa fiu SUPERMAN nu ma pot teleporta in toate in aceeasi zi. Este logic ca la un asemenea nivel sa deleg managementul. De pilda, astazi eram in drum spre Olanda.

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan tuna si fulgera: "Reghecampf sa-si asume viata aleasa"

2. Inca de acum 12 luni, am dat o DISPOZITIE SPECIALA, NENEGOCIABILA, ABSOLUTA: nu incalcati nicio prevedere legala anti-covid19 si asteptati AVIZUL SI SEMNATURA AVOCATULUI! Din pricina acestei reguli stricte, echipele mele au refuzat SUTE DE EVENIMENTE. SUTE, fara sa stau la negociere cu vreun client. Raspunsul este clasic: in toate saloanelele companiei nu se organizeaza evenimente! PUNCT.

Publicitate

3. Intrucat toate afacerile mele au fost afectate masiv din pricina Covid19, de la inceputul pandemiei si pana la prezenta postare am facut toate demersurile care m-am transformat intr-un sustinator inrait al tuturor formelor de lupta impotriva Covid19. Pe hotelurile si restaurantele mele scrie clar: NU INTRI FARA MASCA si fara respectarea draconica a tuturor masurilor de protectie! Ba chiar oferim si premii salariatilor care respecta masurile anti-covid.

4. Ce masuri iau daca se incalca regula? Foarte simplu, CA SI IN CAZUL DE FATA: daca se demonstreaza ca au incalcat legea, VA FI DEMISA INTREAGA ECHIPA FARA NICIO EXCEPTIE. Asa ca raspunsul meu este limpede si nu voi accepta nicio scuza, pretext sau explicatie injusta: vor fi demisi toti cei responsabili: vazari, management, operational, juridic.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Inca doua localitati au fost inchise. Prefect: Numarul cazurilor s-a dublat in ultimele 24 de ore

5. Hotelul are 3 restaurante, care trebuiesc tinute deschise conform legii pentru a putea servi clientii. Asa cum au constatat si organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respecterarea distantelor legale. Cand voi ajunge la Suceava, pot pune la dispozitia tuturor imaginile, intrucat sunt in spatiu public. Din imagini veti putea observa singuri, cu usurinta ca: nu exista nici formatie, nici muzica, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasa si se pot vedea respectarea cu sfintenie a tuturor masurilor de distantare.

6. Totusi, mi se pare incorect sa arunci o stire neverificata care poate sa faca rau in mod gratuit”, a scris afaceristul pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.