Jackie Chan are o avere colosala, dar vrea sa o doneze! Motivul pentru care refuza sa ii lase banii fiului sau

Chan Kong-Sang, cunoscut sub numele de Jackie Chan este unul dintre cei mai cunoscuti si indragiti actori la nivel mondial.

Actorul, acum in varsta de 67 de ani, a strans de-a lungul carierei sale impresionante o avere fabuloasa de 370 de milioane de dolari. Potrivit thewhistler.ng, Jackie Chan a decis sa o doneze in scopuri caritabile.

Publicitate

Decizia actorului a surprins pe toata lumea tinand cont ca fiul sau in varsta de 38 de ani urmeaza sa nu primeasca niciun ban, potrivit  sursei citate mai sus. Aceasta decizie a actorului Jackie Chan ar fi bazata pe faptul ca si-a pierdut increderea in fiul dupa ce in 2015 acesta a fost arestat de autoritatile chineze pentru consum de droguri. La acel moment, Jaycee Chan a stat 6 luni in inchisoare.

Jackie si-a cerut scuze publice pentru consumul de droguri al fiului sau.

Publicitate

“Daca este capabil, poate face singur bani. Daca nu este, doar ii va cheltui pe ai mei”, a spus Jackie Chan potrivit sursei citate.

Citeste si articolul :   Adevarul a iesit la iveala. Ce se intampla, cu adevarat, la Acces Direct: "Am transmis un mail la CNA! Inadmisibil"

Unii internauti l-au aplaudat pentru decizia sa de a-si dona averea in scopuri caritabile atunci cand nu va mai fi. Acestia au sustinut ca ar fi mai bine sa-si lase mostenirea in scopuri caritabile decat sa fie risipita de fiul sau dupa ce actorul va deceda.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.