Mara Banica, acuzatii grave la adresa Dianei Sosoaca: „Catanga nu voia sa mearga la spital. A cazut victima acestei mentalitati imbecile via Diana Sosoaca”

Jurnalista Mara Banica, prietena buna cu regretata Cornelia Catanga, face acuzatii grave la adresa fostei senatoare AUR, Diana Sosoaca. Vedeta o acuza pe avocata ca instiga la ura impotriva medicilor si insufla neincredere in sistemul medical.

„Aici vorbim de o alta situatie pe care nimeni n-o descrie corect. Eu nu sunt deloc de acord, exact cum zicea doamna Monica Pop, cu tampenia asta propagata de tot felul de inconstienti: Fugiti romani din spitale! Protestati pe strazi! Ca de aia nu scapam mai repede. Noi suntem un popor de smecheri, pe noi nici boala nu ne loveste, nici Covid-ul nu ne loveste, nici nimic, nici Politia nu ne da amenzi. Noi putem si ne transformam in bombardieri. Uite ca ne loveste boala, uite ca exista, uite ca nu ne omoara in spitale, ne omoara faptul ca nu mergem la timp in spitale”, a declarat Mara Banica la Antena3.

„Am vorbit cu biata Cornelia in ultima perioada. Era bolnava de Covid si nu voia sa mearga la spital tocmai din aceasta mentalitate imbecila ca spitalul o omoara. Asta sa fie foarte clar. Dumnezeu sa o ierte!”, a mai spus jurnalista.

Citeste si articolul :   Florin Zamfirescu, acuzatii grave dupa decesul soacrei sale: "Au trantit-o pe scarile unui spital. Si gata, COVID..."

Mara Banica a anuntat ca mai multe persoane din familia Corneliei Catanga au avut covid, dar nimeni nu le-a testat.

„Au cazut victime acestei mentalitati via Diana Sosoaca si mai stiu eu cine”, a spus Mara Banica.

Publicitate

Mara Banica, despre obligativitatea purtarii mastii in Germania.

„Cand aud ineptiile ca in Germania oamenii merg fara masca… Nici nu stie ce vorbeste femeia aia! (n.red. Diana Sosoaca). Sotul meu e cetatean german, nici vorba de asa ceva! Nu mai trebuie sa permitem dezinformarile. Trebuie sa invatam sa ne respectam unii pe altii, sa ne respectam medicii si legea”, a punctat jurnalista.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.