CTP: “Noi suntem poporul lui Decebal, cum spun cei antivaccin, nu ne impiedicam noi de un coronavirus. Sa vedem cati vor gandi in felul acesta si cati ii vor contamina pe cei apropiati lor.”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 apelul autoritatilor la romanii aflati in zone din Italia in care s-au inregistrat cazuri de coronavirus, sa nu vina in tara de Paste. Gazetarul spune ca unii dintre ei ar putea considera coronavirusul o minciuna inventata pentru a-i tine departe de tara.

Cristian Tudor Popescu: Asta vreau sa vad si eu. E foarte interesant sa vedem daca o sa renunte romanul nostru sa vina sa manance mielul aici, cu familia, sa vina la un stufat, la o pasca. Chiar daca exista riscul de a-i imbolnavi pe toti din familie. Ca n-o sa vii acasa sa stai la doi metri distanta de toti din familie.

Cati or sa vina cu gandul ca asta e minciuna? A si spus tanarul acela de 16 ani – m-am gandit, in momentul ala am avut tresarirea, cand a spus: „eu nu cred ca am niciun coronavirus, sunt rosu in gat si atat. Mi-au zis astia ca am coronavirus”. Sa stiti ca multi pot sa spuna: „n-avem, dom’le, au inventat astia chestia asta cu coronavirusul ca sa nu mai venim acasa. Sa stam aici, dar sa trimitem bani, eventual. De-aia, au inventat asta”.

Citeste si articolul :   Vremea o ia razna in Mai. ANM anunta fenomene extreme. Meteo luna mai 2020

Sa vedem cati vor gandi in felul acesta si cati ii vor contamina pe cei apropiati lor. Nu pe niste unii conationali de care nu au auzit, ci pe cei din familie si apropiati. Ca sa vina si sa manance mielul, porcul.

Noi suntem poporul lui Decebal, cum spun cei antivaccin, nu ne impiedicam noi de un coronavirus. Poporul lui Decebal nu se impiedica de asa ceva, a spus CTP la digi24.ro.

Autor